Mafia Trilogy Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Mafia Trilogy - PC DVDMafia Trilogy - XBOX ONE
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
Termék kódja: 408555
2KEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 3.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.490 Ft-ért

Mafia Trilogy [PS4]

Éld át az igazi gengszer történetét az amerikai szervezett bűnözés három különböző korszakában! A játékosoknak most először nyílik lehetősége átélni e díjnyertes akció-kaland széria mind a három korszakát modern konzolokon.Mafia_Trilogy


Mafia (Definitive Edition)
Az eredeti 2002-ben kiadott játék teljes, részletekig átdolgozott változata, amely modernizált játékforgatókönyvet kínál, új, gazdag dialógusokkal, fejlettebb háttérrel és további videókkal, teljesen új játékszekvenciákkal és játékelemekkel, és sok minden mással. És, hogy mi a legjobb? Az, hogy még mindig ugyanaz a Mafia lesz, amelyre emlékezünk, csak még egy kicsit jobb és szórakoztatóbb.

Tommy Angelo taxisofőrként dolgozott, de a sors valami veszélyesebbet tartogatott számára. Maffiózóvá vált, akit a család elismert, ellenségei rettegték, és mindig készen állt sajátosan intézni ügyeit. Kövesd végig Tommy történetét ebben az epikus kalandban, ahogyan eljutott a csúcsig a leghíresebb bűnszervezetben - a Maffiában.

 • Amerikai alvilág a harmincas években - veszélyes világ tele autós üldözéssel, bankrablással, csempészéssel, bérgyilkosságokkal és brutális gang összecsapásokkal.
 • Több, mint 20 fordulatos, meglepetésekkel teli küldetés
 • Több, mint 60 autentikus jármű
 • Hatalmas fegyverarzenál
 • Több, mint 12 négyzetmérföld nagyságú város a harmincas évekből, szimulált forgalommal, műemlékekkel és változó környezettel.  Mafia 2 (Definitive Edition)
  A 2010-ben kiadott játék átdolgozott változata ultra HD 4K minőségben. Tartalmaz minden eredeti és később megjelent bónusz tartalmat (DLC, kiegészítések és frissítések).

  Egy gyöngyszem visszatérése a cseh játékok közé egy maffia család történetével, ezúttal a történet New York városában játszódik a 40-es évek végén és az 50-es évek elején.

  Ez alkalommal is számíthatunk a játék filmbe illően kidolgozott jeleneteire, és erős történetére egy szó szerint élő városban a rendíthetetlen rendőrökkel, számos tűzharccal és izgalmas autós üldözésekkel tarkítva. A város még részletesebb, mint eddig, ellátogathatunk bárokba vagy akár ruhaüzletekbe is.

  Átöltözhetünk a játékban, időnként szükséges megtankolni járműveinket, vagy átfesthetjük azokat, esetleg lemoshatjuk az autómosókban. Az autókat a városban ellophatjuk gyorsan, erőszakosan, vagy csendes ügyködéssel. Újdonság a játékban a kutyák jelenléte, amelyek nehezíthetik bűnözői életünket, és sok más fejlesztést is tartalmaz a játék.

 • 50 autómodell realisztikus viselkedése, beleértve a sérüléseket is.
 • Nagyon részletesen átdolgozott városi élet.
 • Rendőrök viselkedését is továbbfejlesztették (más bűnözőket is üldöznek).
 • Tisztelet növelésének/csökkentésének lehetősége.
 • Három maffia család a városban.
 • Korhű rádiók az autókban.  Mafia 3 (Definitive Edition)
  Az eredeti 2016-os kiadás komplett kiadása. Kompletné vydanie pôvodnej hry z roku 2016. Tartalmaz minden eredeti és később megjelent bónusz tartalmat (DLC, kiegészítések és frissítések).

  1968-at írunk, a szabályok megváltoztak. A Vietnamban töltött évek után Lincoln Clay tudja, hogy a család nem az, ahová születtél, hanem az, akiért meghalunk.

  New Orleansban Lincoln megpróbálja megváltoztatni életét, de a régmúlt dolgai ide kötik őt. Többre lesz szüksége, mint pár barátra, hogy képes legyen ebben a világban túlélni. Szüksége lesz valakire az intenzív harcokhoz, lövöldözésekhez, ökölharcokhoz, vagy a kormánykerék mögé. De a megfelelő emberekkel, a nehéz döntésekkel és kissé bepiszkított kezekkel egészen az alvilág élére kerülhet.

  Itt az ideje új családot alapítani.

 • New Bordeaux, az 1968-as New Orleans átalakított változata
  Hatalmas nyitott világ, amelyet a maffia irányít, és a kornak és helynek megfelelő hangulatot hozza.
 • Halálos antihős
  Lincoln Clay, az árva és vietnámi veterán szerepébe kerülünk, aki szilárd elhatározással igyekszik megbosszulni második családjának halálát.
 • Új család áll fel a régi hamvaiból
  Építs egy új bűnszervezeti birodalmat az elképzeléseid szerint, döntsd el, melyik képviselődet jutalmazod meg, és melyiket árulod el! • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
  EN szinkronCZ szinkron

  Értékelések Mafia Trilogy

  Nincs vélemény a termékről.