Mario Kart 8 Deluxe [NSW] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
17.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 373791
Nintendo

Mario Kart 8 Deluxe [NSW] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a buyoutból származik és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

363115
Élje át a Mario Kart 8 komplet verzióját bárhol, akár 8 barátja bevonásával, lokális multiplayer módban. Minden közkedvel pálya és karakter a Wii U számára, természetesen megtalálható a DLC tartalom is. Több új karakter közül választhat, mint pl. Inkling Boy és Splatoon Girl, Dry Bones, Bowser Jr.!

A Battle mód is átdolgozásra került, Balloon Battle és Bomb Blast módokat tartalmaz, új Urchin Underpass és Battle Stadium pályákat, valamint a már ismert Luigi's Mansion és a Battle Course 1 pályákat.

A játékosok egyszerre két tárgyat cipelhetnek magukkal, új, az előző játékokban nem szereplő tárgyak jelennek meg. Megjelenik egy új elem, a smart Steering, amely az új játékosok és a legkisebbek számára megkönnyíti a pályán maradást.
  • Játszon akár TV módban HD 1080p felbontásban.
  • Akár 8 játékos is játszhatja lokális multiplayer segítségével.


Értékelések Mario Kart 8 Deluxe [NSW] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.