Mario Party Superstars [NSW] - BAZÁR (használt termék)

16.490 Ft
13.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 437796
Nintendo

Mario Party Superstars [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A Mario Party visszatér 5 klasszikus táblával. Virágokkal találkozol, miközben megpróbálsz minél több csillagot szerezni (és szabotálni az ellenfeleidet). A Mario Party-n az árapály gyorsan változhat, ezért legyél óvatos! Ez és az összes többi mód online is játszható! A 100 klasszikus minijáték visszatért a Nintendo 64-ről és a Nintendo GameCube-ról!

Próbáld ki a Superstar minijátékok gyűjteményét a teljes Mario Party sorozatból. Akár érméket takarítasz meg a sztároknak tábla módban, akár szabad játékban gyakorolsz, a Mushroom Mix-Upban vagy a Shy Guy Says-ben semmi sem hasonlítható össze. Bulizz szupersztárokkal közel, és távol

Minden mód támogatja az online többszereplős játékot, így ugrálhatsz barátaiddal néhány minijátékra vagy egy maratoni 30 pörgetéses meccsre is. A győzelem ugyanolyan édes (és a csillagok ellopása is ugyanolyan elégedettséggel tölt el) a világ bármely pontjáról. Az online funkciókhoz Nintendo Switch Online tagság (külön megvásárolható) és Nintendo fiók szükséges. További játékokra, rendszerekre és/vagy kiegészítőkre lehet szükség a többjátékos módhoz. A játékok, rendszerek és egyes kiegészítők külön megvásárolhatók.


Értékelések Mario Party Superstars [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.