Marvel’s Spider-Man 2 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

21.990 Ft
21.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 468493
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Peter Parker és Miles Morales Pókemberek visszatérnek egy izgalmas új kalandra a díjnyertes Marvel's Spider-Man sorozatban, kizárólag PS5-re. Lengessen, ugorjon és élvezze az új pókháló szárnyakat, miközben a Marvel New York-i negyedében utazik. Váltson egy pillanat alatt Peter Parker és Miles Morales között, és élvezze a különböző történeteket és az epikus új képességeket, miközben az ikonikus gazember, Venom fenyegeti a New York-iakat, városukat és szeretteiket.

Fő tulajdonságok

 • A Pókember történetének alakulása
  A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Milest, hogy kemény kitartási próbával nézzenek szembe – maszkkal és anélkül. Mindkét hősnek meg kell találnia az egyensúlyt élete, barátsága és a rászorulók védelmére vonatkozó kötelessége között.

 • Próbáld ki a játékot két játszható Pókemberrel
  Egy pillanat alatt válthatsz a két Pókember között, miközben felfedezed a hatalmas Marvel New Yorkot. Tapasztald meg Peter új szimbióta képességeit és Miles robbanó erejét bioelektromos méreg formájában. Fedezd fel a frissíthető csúcstechnológiás felszereléseket, amelyek fokozzák a harci élményt, és fokozzák a játék mélységét és változatosságát.

 • Harcolj az ikonikus Marvel szupergonoszokkal
  Küzdj egy sor új és ikonikus gazemberrel, köztük a szörnyű Venom eredeti változatával, a könyörtelen vadász Kravennel, az ingatag gyíkkal és még sok mással!

 • Látogasd meg a Marvel kibővített New York-ját
  Fedezd fel a Marvel New York-ját minden eddiginél nagyobb léptékben, és ismerj meg két új környéket – Brooklynt és Queenst vagy Coney Islandet.

 • Hozzáférhetőbb Pókember élmény
  Az akadálymentes kisegítő lehetőségek széles skálájának támogatásával a Marvel's Spider-Man minden képességű játékos számára élvezhető.

PlayStation 5 konzol funkciói

 • Csodálatos látvány az Insomniac Games által egyedileg épített motorral

 • Gyors karakterváltás, ahol Peter Parker szinte azonnal Miles Moralessé változik

 • Mélyen magával ragadó térhatású hangzás az egész városban

 • Egy kiterjedt város, amelyet új magasságokból fedezhet fel a gyorsabb webmozgásnak és az új webszárnyaknak köszönhetően

 • A tapintási reakció olyan érzést kelt, mintha Pókember ereje átkerülne a tenyeredbe

 • Az adaptív triggerekkel a saját bőrödön tapasztalhatod meg a harc érzését és a mozgás dinamikáját


Trailer


Értékelések Marvel’s Spider-Man 2 [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.