Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU - PS5
20.490 Ft
20.090 Ft
Nettó ár: 15.819 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 411661
PlayStationHU feliratokA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
Szeretél megtakarítani 4.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 15.390 Ft-ért

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU [PS4]

A Marvel's Spider-Man világának legújabb kalandjában egy tinédzsert, Miles Moralest ismerjük meg, aki új otthonához alkalmazkodik, miközben az új Spider-Manként követi mentorát Peter Parkert. Viszont, mikor annak veszélye fenyeget, hogy a hatalomért folytatott könyörtelen harc során elpusztulhat új otthona, az ambiciózus hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Annak érdekében, hogy megmentse egész Nem Yorkot Miles-nak fel kell öltenie a Spider-Man maszkot, és valóban sajátjának kell azt éreznie.

Miles Morales felemelkedése
Miles Morales felfedezi kirobbanó képességeit, amelyek megkülönböztetik őt mentorától, Peter Parkertől. Kezelnünk kell Miles bio-elektromos méregtámadásait és rejtett álcázóerejét, amelyekhez akrobatika, találmányok és további képességek társulnak.

Energikus új otthon
Járd be a havas utcákat, új, élő, nyüzsgő negyedeket, miközben Miles az összetartozás érzését keresi. Ahogy kibővülnek a határok magánélete és a gonosztevők elleni harcokkal teli élete között Miles rájön, hogy kiben bízhat, és, hogy milyen érzés valóban itthon lenni.A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

Értékelések Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU

Nincs vélemény a termékről.