Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU (Ultimate Kiadás) PS5

24.990 Ft
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
Termék kódja: 411501
PlayStationHU feliratok

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU (Ultimate Kiadás) [PS5]

Ultimate Edition tartalma:

  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  • Marvel’s Spider-Man: Remastered

    Ez a változat a játékokat továbbfejlesztett grafikával kínálja (szebb tükröződések, árnyékok, részletek), gyorsabb beolvasás, jobb kapcsolat a kontrollerrel és jobb minőségű audio.

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
    A Marvel's Spider-Man világának legújabb kalandjában egy tinédzsert, Miles Moralest ismerjük meg, aki új otthonához alkalmazkodik, miközben az új Spider-Manként követi mentorát Peter Parkert. Viszont, mikor annak veszélye fenyeget, hogy a hatalomért folytatott könyörtelen harc során elpusztulhat új otthona, az ambiciózus hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Annak érdekében, hogy megmentse egész Nem Yorkot Miles-nak fel kell öltenie a Spider-Man maszkot, és valóban sajátjának kell azt éreznie.

    Miles Morales felemelkedése
    Miles Morales felfedezi kirobbanó képességeit, amelyek megkülönböztetik őt mentorától, Peter Parkertől. Kezelnünk kell Miles bio-elektromos méregtámadásait és rejtett álcázóerejét, amelyekhez akrobatika, találmányok és további képességek társulnak.

    Energikus új otthon
    Járd be a havas utcákat, új, élő, nyüzsgő negyedeket, miközben Miles az összetartozás érzését keresi. Ahogy kibővülnek a határok magánélete és a gonosztevők elleni harcokkal teli élete között Miles rájön, hogy kiben bízhat, és, hogy milyen érzés valóban itthon lenni.



    Marvel’s Spider-Man: Remastered
    Teljesen új élmény Spider-Mannel!
    A világ egyik legismertebb szuper hőse, a Pókember egy új történetben csillogtatja meg akrobatikus képességeit, amiknek köszönhetően olyan sikeressé vált. A játékban ezúttal olyan új elemek is bemutatkoznak, amikkel eddig Spider-Man játékban nem találkozhattunk.

    A Marvel stúdió és az Insomniac Games összefogtak, hogy közös erővel hozzanak létre egy új, autentikus történetet. Peter Parker most sokkal komolyabb, igazi felnőttként hat, tapasztaltabb, így még hatékonyabban tud szembeszállni a New York városát elárasztó bűnözéssel.



  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

    Értékelések Marvel’s Spider-Man: Miles Morales HU (Ultimate Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.