Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PC DVDMetal Gear Solid 5: Ground Zeroes - XBOX ONEMetal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PS3Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - XBOX 360
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 224791
KONAMIEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 3.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.990 Ft-ért

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes [PS4]

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes prológus a Metal Gear Solid V: The Phantom Painhez, ami egy évvel a Metal Gear Solid: Peace Walker történései után játszódik.

A játékban a legendás katona, Snake (a. k. a. Big Boss) bőrébe bújsz, és a feladatod beszivárogni a Camp Omegába, ahol Pazt és Chicot túszként tartják fogva. Ők ugyanis azok, akik kulcsfontosságú információval rendelkeznek Snakeről és az ő titokzatos katonai szervezetéről, ezért érthető, hogy Snake és a társa, Kaz Miller mindent elkövetnek azért, hogy ne derülhessen ki semmi, sem róluk, sem a szervezetről.

A Ground Zeroes egy történet a szabadulásról és az azt követő konfliktusról, ami a The Phantom Painig vezet. A Ground Zeroes egy híd is egyben az előző Metal Gear Solid részek között, minek köszönhetően még jobban meg fogod érteni ezt az összetett világot.




Értékelések Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Nincs vélemény a termékről.