Metro Exodus (Complete Kiadás) [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 432267
Deep

Metro Exodus (Complete Kiadás) [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Élvezze a végső poszt-apokaliptikus kalandot, és fedezzen fel egy egyedülálló ellenséges világot ebben az epikus első személyű lövöldözős játékban, amelyet most Xbox Series X|S-re továbbfejlesztettek. A Metro Exodus Complete Edition tartalmazza az egyjátékos Metro Exodus kampányt és mindkét izgalmas kiegészítést: The Two Colonels és Sam 's Story, mindezt a lenyűgöző Ray Tracing-gel 60 FPS mellett. A Metro Exodus a 4A Games első személyű történet alapú lövöldözős játéka, amely egyesíti a halálos harcokat és a lopást a felfedezéssel és a horrorisztikus túléléssel az egyik leglebilincselőbb játékvilágban. Meneküljön el a halott Moszkva romjai közül, és induljon el egy epikus kontinentális expedíción a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül a Metro sorozat eddigi legnagyobb kalandjában. Fedezze fel az orosz vadont hatalmas, nemlineáris szinteken, és nézzen meg egy izgalmas történetet, amelyet Dmitrij Gluchovsky regénye ihletett, amely az egész évet írja le tavasztól nyárig és ősztől a mély nukleáris télig.
  • Xbox Series X | S továbbfejlesztés - A játékot a platformra jellemző funkciókra optimalizálták, beleértve a 60 FPS-t, akár 4K felbontást, a Ray Traced megvilágítást és a haptic DualSense visszacsatolási támogatást.
  • Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodus játékot és minden kiegészítő tartalmat DLC: The Two Colonels és Sam 's Story.
  • Élvezze a túlélési sandbox játékot - meneküljön a halott Moszkva romjai közül, és nézzen meg egy izgalmas történetet, amely összeköti a Metro sorozat klasszikus játékmenetét hatalmas, nem lineáris szintekkel.
  • Halálos párbaj és lopás - Gyűjtsön össze nyersanyagokat, hogy testre szabhassa a kézzel készített fegyverek arzenálját, és harcoljon emberi és mutált ellenségekkel izgalmas taktikai csatákban.
  • Fedezze fel az ellenséges világot - induljon el egy expedícióra, amely egész évben tart, tavasztól a nyárig és ősztől a mély nukleáris télig. Fedezze fel az orosz vadont, amelyet a dinamikus időjárás és a nappal és az éjszaka váltakozása kelt életre.
    metro_comp

  • Értékelések Metro Exodus (Complete Kiadás) [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.