Microsoft Xbox One Kinect Sensor

Bruttó ár
39.590 Ft
Nettó ár: 31.173 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 262624
Microsoft
Szeretél megtakarítani 7.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 32.190 Ft-ért

Microsoft Xbox One Kinect Sensor [GT3-00003]

262624


A Kinect új szenzora Xbox One konzol számára a modern technológia minden előnyét kihasználja. Pontosabb, intuitívebb és gyorsabban reagál. A példátlan technológia felismeri a hangot, mozdulatot és lehetővé teszi az élménybe való elmerülést olyan szinten, ahogy ez addig nem volt lehetséges. A konzol automatikusan belépteti Önt. A játék végére a nem szembetűnő gesztusok segítségével juthat el. A Skype hívásokra ez a legmegfelelőbb szenzor.

A valósághű látásmód szélesíti a szenzor látóterét. Az infra kamera lehetővé teszi, hogy sötétben is lásson. A fejlett 3D geometriának köszönhetően felismeri, ha egyensúlyát veszti.

A Kinect mozgásérzékelője megjegyzi a nem szembetűnő gesztusokat. Játékát és alkalmazásait pontosan uralhatja, vezérelheti keze ökölbe zárásával.

A valós hangzás az új mikrofonoknak köszönhetően azokra a hangokra összpontosít, melyek a vezérlés szempontjából jelentősek. A környező zaj szűrésének fejlett technológiája lehetővé teszi a Kinect érzékelő felismerését, hogy kire hallgasson még egy megtelt helyiségben.  Először tud Xbox One konzol bármely funkciót hangvezérléssel elindítani függetlenül attól, hogy a rendszerben hol helyezkedik el. Egyes funkciókat tetszés szerint átválthatja.
  • 1080p felbontású HD kamera Skype hívások létrehozására.
  • Pontos, gyors reakció, kis térben is remekül érvényesül.
  • Az új infrakamera lehetővé teszi a sötétben való látásmódot.
  • A tökéletes hangzás fogadására 4 mikrofonnal rendelkezik.
  • Fejlett környező zajszűrés izolálása, amely a játék során javítja a beszéd feldolgozását.
A szenzor Xbox One S, konzolhoz vagy PC-hez csak Xbox Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10 adapterrel csatlakoztatható: Ezt a csomag NEM tartalmazza!Microsoft Xbox One Kinect Sensor - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Microsoft Xbox One Kinect Sensor

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Sonkoly Tímea 5 az 5 csillagból! 2016.12.15.
Ez 100% hogy megérkezik még karácsony elõtt? (: :D
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1