Minecraft Legends (Deluxe Kiadás) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
12.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 461966
Mojang

Minecraft Legends (Deluxe Kiadás) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

A Minecraft Legends stratégiai RPG-ben egy földalatti malac pusztítása elterjed az egész világon, és mindent eléget, amihez hozzáér. Hőssé válik, aki megvédi ezt a kedves földet? Tervezze meg stratégiáját, és vegye fel a harcot a malacokkal epikus csatákban – de vigyázzon, mindig ellentámadásba lendülnek. Foglalja el a malacbázisokat nappal, és védje meg szövetségeseit sötétedés után. Fedezze fel a kincsekkel és veszélyekkel teli buja életközösségeket, találjon új barátokat és találkozzon újra ismerős lényekkel. Ha barátai Önnel tartanak, akkor már csak a világ megmentése van hátra.

Fő tulajdonságok

  • Fedezz fel egy epikus legendát
    Tapasztalja meg a Minecraft és az Overworld epikus legendáját úgy, ahogy még soha nem látta.

  • Hozzon létre stratégiai szövetségeket
    Kössön szövetséget új barátokkal és ismerős csőcselékkel, majd vezesse a rohamot a vaddisznók elleni epikus csatákban, hogy megvédje az Overworld-öt.

  • Hívd ki barátaidat, vagy alkoss csapatot
    Hívja ki barátait, vagy álljon össze velük intenzív csatákban, miközben védi faluját, vagy miközben csapatait vezeti, hogy elpusztítsák ellenfelei településeit.


Deluxe Edition tartalma:

  • Minecraft Legends játék
  • Deluxe Skin Pack

Trailer


Értékelések Minecraft Legends (Deluxe Kiadás) [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.