Mirror's Edge PS3

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36261
ElectronicEN szinkron

Mirror's Edge [PS3]

  • A Mirrors Edge története, a „futárok” köré épül: persze ne a mindennap látható motoros futárokra gondoljunk: a játékban megjelenített világ egy diktatórikus rendőrállamszerűség, és ebben az elnyomott rendszerben a szabadság hírnökei, a cenzúrázatlan hírek és információk hozói és vivői az úgynevezett futárok („runners”). Ezek a futárok akrobatikus és agyontetovált fiatalok, akik a felhőkarcolók háztetőin, a rendőrök szeme elől rejtve szállítják az információkat és csomagokat, mindezt persze elképesztően nyaktörő és látványos útvonalakon – hiszen a város „felett” nem vezet igazi út.

  • A játékban Faith-et, az egyik futárlányt alakítjuk, aki termetéből adódóan nem egy terminátor (ennek megfelelően nem is igen fogunk lövöldözni vagy harcolni a játékban, illetve nem sokat…), ellenben egyvalamit nagyon tud: menekülni. A játék ugyanis nem más, mint egy kb. hat órás (kezdő játékosoknak esetleg tíz óra) menekülés. Ez így elsőre unalmasnak, esetleg frusztrálónak hangzik – mi lehet az érdekes a menekülésben? Nos, a Mirrors Edge megmutatja nekünk, mi benne az izgalmas…

  • Bár a játékidő rövid, az élmény valószínűleg felejthetetlen lesz. Az adrenalin folyamatosan dübörögni fog a fülünkben, miközben háztetőkön ugrálva, üldözőink lihegését (és lövéseit) a tarkónkon érezve próbáljuk megtalálni a következő háztetőre vagy átmenetileg biztonságos helyre vezető utat. Egy jó tanács: soha ne nézzünk hátra! Csak rohanjunk!

  • A rohanás persze nem elég egy játék sikeréhez, Faith azonban mindent tud, amit Lara Coft, sőt többet is: érdekesség azonban, hogy a Mirrors Edge-ben mindezt FPS (belső nézet) szemszögből élhetjük át, erre eddig még egyik „ugrálós” játékban sem volt példa. A megvalósítás remek: ha lenézünk, látjuk saját lábunkat, kapaszkodás közben látjuk a kezeinket, ráadásul Faith az akció tempójának megfelelően liheg, illetve zihál (szerencsére soha nem fullad ki, ez a virtuális tüdő előnye).

  • Értékelések Mirror's Edge

    Nincs vélemény a termékről.