NBA 2K23 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NBA 2K23 - PS4NBA 2K23 - PS5NBA 2K23 - XBOX ONENBA 2K23 - NSW
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
Termék kódja: 448389
2KEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.290 Ft-ért

NBA 2K23 [Xbox Series X|S]



Használd ki az alkalmat, és mutasd meg teljes potenciálod az NBA 2K23-ban! Versenyezz a világ legjobb játékosaival, és mutasd meg tehetségedet a MyCAREER-ben! Csatlakozz a jelenlegi All-Star-hoz időtlen legendákkal a MyTEAM-ben! Építsd fel saját dinasztiádat a MyGM-ben, vagy vezesd új irányba az NBA-t a MyLEAGUE-ban! Vedd fel az NBA- vagy WNBA-csapatokat a PLAY NOW-ban, és tapasztald meg a játékot valósághű szinten! Hogyan válaszolsz a kihívásra?

Fő tulajdonságok

  • EZ A JÁTÉK
    Versenyezz kedvenc NBA- és WNBA-csapataival és sztárjaival, és tapasztalja meg az igazi játék csúcsát! Kategóriájában legjobb látványvilágnak, továbbfejlesztett játékos mesterséges intelligenciának, jelenlegi névsoroknak és történelmi csapatoknak köszönhetően a játék még soha nem tűnt valóságosabbnak és teljesebbnek, mint az NBA 2K-ban. Érezd a tömeg energiáját, a verseny intenzitását és a mai egyik leglenyűgözőbb sporttermék végtelen szórakozását.
  • MICHAEL JORDAN VISSZATÉR
    Lépj be a keményfára az eddigi legrangosabb Michael Jordan-élményben a The Jordan Challenge segítségével! Éld át és alkosd meg újra Jordan meseszép karrierjének 15 ikonikus előadását. Tíz eredeti kihívás tér vissza az NBA 2K11-ből, az alapoktól kezdve teljesen újjáépítve – 5 teljesen új pillanattal együtt. Lépj vissza az időben, miközben játszol ezekkel az ikonikus pillanatokban, amelyek a korabeli játékbemutatókat, az arénát és a PA bemondóit tartalmazzák, miközben olyan NBA-személyiségeket hallhatsz, akik közvetlenül tapasztalták meg a születő legendát.
  • BEKERÜLÉS A LIGÁBA
    Valósítsd meg NBA-álmait, miközben elindulsz egy drámai utazásra a nagyszerűség felé a MyCAREER-ben! Hozz létre kapcsolatokat, építs nemzeti csapatot, és győzd le a kihívást jelentő akadályokat, amelyek még a legígéretesebb játékosokat is próbára teszik! Tedd változatossá márkádat a pályán kívül, és tedd emlékezetessé a nevedet a pályán; Vidd magaddal barátaidat is, hogy feljuss az NBA 2K csúcsára! Itt döntesz. Hogyan írod meg a történetedet?
  • CSATLAKOZZ A LEGKÖZELEBBI KÖZÖSSÉGHEZ
    Szerezz hírnevet a The Cityben, az eddigi legnagyobb kosárlabda-világban (PlayStation 5 és Xbox Series X|S esetén), vagy indulj egy epikus utazásra egyetlen tengerjáró hajó fedélzetén (PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch és PC-re) - a játék legjobb játékosai számára alkalmasak. Akármilyen utat is teszel meg a MyPLAYER játékoddal, állj készen dolgozni, képviseletet szerezni, és a pályán futni! Tedd próbára a határaidat a Gatorade edzőteremben, és látogass el az üzletekbe a legújabb felszerelésekért a legnagyobb márkáktól, mielőtt versenyezni kezdesz az egész évre szóló rendezvényeken, ahol olyan jutalmakkal nyerhetsz, amelyek az élen tartanak.
  • ÁLLÍTSD ÖSSZE CSAPATOD
    A MyTEAM valósággá változtatja a fantáziát, miközben kártyákat gyűjtesz és szerzel, hogy aztán építs ebből a világból, kezdve az 5 év legendáival és az All-Star-okkal bármely korszakból. Engedd szabadjára a legjobbakat az elit csapatok ellen, miközben magával ragadó kihívásokat, küzdelmes versenyeket és izgalmas jutalmakat fedezel fel. Tapasztalja meg mindezt és még sok minden mást a MyTEAM közösséggel, szezonról szezonra új frissítésekkel.
  • TÖRJ A CSÚCSRA
    Építsd fel dinasztiádat, vagy döntsd el a liga pályáját a MyNBA és MyWNBA (MyGM és MyLEAGUE PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re) a leginkább magával ragadó menedzsmentszimulációs élményben. A páratlan irányítás a mélyreható eszközökkel párosítva tájékoztat döntéseidről és sikereidről, miközben ebben a teljesen testreszabható módban felsővezetőként állítod be a szabályokat. Ugorj bele a szezonba, vagy képzelj el hosszú távú növekedést az offline vagy online elérhető több éves tapasztalattal.

Trailer


Értékelések NBA 2K23

Nincs vélemény a termékről.