Need for Speed: Most Wanted- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 229280
Electronic

Need for Speed: Most Wanted- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Versenyezz, üldözz, fedezz fel, hogy te legyél a leghírhedtebb! A Criterion Games újragondolja a Need for Speed sorozat legkedveltebb, legjobban fogyó epizódját, a Need for Speed™ Most Wanted játékot. Az új, közvetlenebbül csatlakozó generációra tervezett Need for Speed Most Wanted tágas, nyílt világot kínál, benne vérpezsdítő akcióval, ahol a játékosok saját útjukat járva juthatnak el a leghírhedtebb versenyzői státuszig. A játékosok szabadon autókázhatnak bármerre, rejtett játékelemeket fedezhetnek fel, lenyomhatják riválisaikat, vagy egyszerűen csak ejtőzhetnek és cukkolhatják a zsarukat. Minden cselekedetük beleszámít a végcélba: hogy ők legyenek az első számú pilóták a saját Most Wanted listájukon.

  • Versenyzés szabályok nélkül. A Most Wanted egyetlen szabálya a szabályok nélküli versenyzés. Minden versenynek van rajtja és célja, de az, hogy hogyan versenyzik a játékos, hol és mikor, és milyen képességekkel, az mind a játékoson múlik.
  • Szabadság egy nyílt világban. A játék kezdetétől fogva az egész világ nyitott és felfedezhető, de nem csak az utak - vezethetsz az utcaszint fölött és ki-be ugrathatsz épületekből, vagy átugrathatsz fölöttük. A világ próbára teszi a játékosok versenyzői képességeit, terepérzékenységüket, tájékozódásukat és az arzenáljukat, amelyekkel legyőzhetik riválisaikat.
  • Nagyszabású rendőri üldözések a verseny közepén. Amint a játékost kiszúrják száguldás vagy veszélyes vezetés közben bárhol Fairhaven City területén, riasztják a rendőröket és kezdődik a hajsza! Minél tovább folytatódik az üldözés, annál nagyobb lesz a nyomás a játékoson és csak tovább fokozódik, ha tönkreteszi az üldöző rendőrök autóit.
  • Verseny bárhol, bármikor. Az Autolog 2 a forradalmian új Autolog technológia következő fokozata, amelyben a játékosok versenyeket és kihívásokat javasolhatnak egymásnak minden általuk használt közösségi hálózaton keresztül, de ezúttal egyszemélyes és többszemélyes játékmódban is. A játékos minden lépése sebességpontokat (Speed Points) ér, amikkel felkerülhetnek a Most Wanted körözési listájára - a legjobb köridőktől a legmagasabb üldözési pontszámokig, a leggyorsabb eredményekig minden beleszámít. Az Autolog támogatja a játékos csúcsra törését azáltal, hogy automatikusan kihívásokkal népesíti be a térképet, segít megtalálni az éppen versenyző barátokat, valamint nyomon követi a haladást és a teljesítményeket - offline és online egyaránt. Ha valahol van valami tennivaló, akkor ott van megdöntenivaló is.
  • Folyamatos többszemélyes akció. Nincsenek menük. Nincsenek szobák. Nincsenek korlátok. A Most Wanted új, non-stop többszemélyes akciót vezet be, amely folyamatosan jutalmakkal és kihívásokkal szolgál, így a játékosoknak is mindig akad legyőznivaló ismerősük. Akár a legjobb rajthelyért vagy a legnagyobb ugratásért, akár az első helyért megy a hajsza, az új PlayList rendszerben a Most Wanted állandó játékélményt és masszív kihívásokat kínál, hogy sosem szűnő, szórakoztató, baráti versengés jöjjön létre.


  • Értékelések Need for Speed: Most Wanted- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.