Need for Speed: Unbound [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 454512
Electronic

Need for Speed: Unbound [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Próbáljd meg elérni a csúcsot, de ne hagyjd abba az odafigyelést! Rázd le a zsarukat, és vegyél részt heti selejtezőkön, hogy részt vehess a The Grandban, a végső utcai versenyen. Töltsd meg garázsodat precízen hangolt különlegességekkel, és mutasd meg magad a saját stílusodban az utcákon.

A Need for Speed ????Unbound játékban a világ a te vásznad. Bizonyítsd be, hogy megvan, ami kell ahhoz, hogy megnyerd a The Grand-t, a Lakeshore legnagyobb utcai versenykihívását. Négy hetes intenzív versenyzés alatt keress annyi pénzt, hogy részt vehess a heti selejtezőn, győzd le ellenfeleidet, és a zsaruk lerázásával szerezz hírnevet az utcai versenyeken. Töltsd meg garázsodat precízen hangolt különlegességekkel, és hajts az utcára a saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, lüktető globális hangsáv kíséretében, amely megmozgat a világ minden sarkát. Fejezd ki magad teljes mértékben a legújabb művészeti stílusokkal és aláírási címkékkel, amelyek kifejezik, ki is vagy valójában. A Criterion Games Need for Speed ??sorozatának ez a legújabb része, amely külön egy- és többjátékos kampányokat kínál, órákon át felvillanyozó, adrenalint pumpáló akciókat kínál.

Trailer

Értékelések Need for Speed: Unbound [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.