NHL 23 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ NHL 23 - PS4NHL 23 - Xbox Series X|SNHL 23 - XBOX ONE
Bruttó ár
11.890 Ft
Nettó ár: 9.362 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 449667
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.190 Ft-ért

NHL 23 [PS5]

Az EA SPORTS NHL 23 jobb lett a vegyes női és férfi csapatok HUT-ban történő bevezetésével, és az indulás utáni frissítésekkel, platformok közötti partnerkereséssel a HUT-ban és a WOC-ban ugyanazon platformgenerációs játékosok számára. Fogja tehát barátait, és készüljön fel az eddigi legösszekötöttebb Chel-élményre.

A játékról:

Az EA SPORTS NHL 23 ismét jobb lett. Szerezze meg a világ legjobb játékosait egy felállásban a vegyes női és férfi csapatok bemutatásával a HUT-ban. A bevezetés utáni frissítésként megjelenő, platformokon átívelő partnerkeresés a HUT-ban és a WOC-ban ugyanazon a generációs platformokon lévő játékosok számára mélyebb játékosállományt, rövidebb sorban állást és több csapatot jelent, amellyel csapata megküzdhet. Most pedig adjon hozzá több mint 500 új Last Chance Puck Movement játékanimációt a legjobb tárcsához, lehetővé téve, hogy irányítsa a játék menetét bármilyen szintű érintkezés után, a botlásmentes passzoktól a kétségbeeséstől a jégen lefelé tartó lövésekig. Ezenkívül a kidolgozott stratégiai rendszerek lehetővé teszik a játék egyszerű megtervezését és a játékkészítési képességek finomhangolását. Fogja tehát barátait, és készüljön fel az eddigi legdinamikusabb, legösszekapcsoltabb és vizuálisan gazdag Chel-élményre.

Fő tulajdonságok

 • CSATLAKOZTATÁS A PLATFORMOK ÁT
  A jelenleg bevezetés utáni frissítésként tervezett, platformok közötti párkeresés a HUT és a World of Chel azonos generációs konzoljain lecsökkenti a sorban állási időt és mélyebb játékosállományt hoz létre, így Ön és legénysége minden eddiginél több csapat ellen próbára teheti tudását.
 • LAST CHANCE KORONGMOZGÁS
  A kétségbeesett játékanimációk új sorozata új hitelességet és izgalmat ad a játékhoz.
  Megbotlás: Bármilyen szintű érintkezés elérése után próbáljon meg egy passzt vagy lövést. Ezek a kétségbeesett mozdulatok az epikus pillanatok alapjai, és biztosítják, hogy soha ne maradjon ki a játékból. A több mint 500 Stumble Action animációnak köszönhetően pedig minden pillanat olyan izgalmas, mint az utolsó.
  Loose Plays a koronggal: Bármilyen szabad korongot lehetőséggé változtathat dupla koppintással, hogy passzoljon vagy lőjön, és ugorjon bele a hihetetlen játékokba, hogy gólt szerezzen vagy kiszabadítsa a korongot.
  Továbbfejlesztett kapus-AI: Az emberi kapusrendszerrel a mesterséges kapusok több mint 50 új Human Desperation mentési csoporthoz férhetnek hozzá, amelyek több mint 350 új mentési animációt képviselnek.
 • X-FACTOR FRISSÍTÉSEK
  Új X-Factor animációk: Trevor Zegras „Skilled Up” című játéka lehetővé teszi, hogy újra előállítsa vírusos passzát a hálón, Sarah Nurse „Relentless”-je pedig növeli a játékosok lövési és passzolási képességét, ha épp nincs egyensúlyban.
  AI X-Factor fejlesztések: Az intelligensebb mesterséges intelligencia jobb játékszervezést jelent, mivel az AI-játékosok továbbfejlesztett X-Factorokat használnak, hogy hatékonyabbak legyenek a jégen, és jobban hasonlítsanak a valós társaikhoz.
 • TÁMOGATOTT STRATÉGIÁK
  A játékstratégiákat az egész fórumon frissítettük, hogy könnyebb legyen megérteni és végrehajtani a kívánt játékstílusnak megfelelő legjobb játékterveket. Mi van a fedélzeten:
  Két új, modern speciális csapatstratégia: Az alapvető NHL-stratégiák The Wedge (1-1-2), Penalty Kill és 1-3-1 Power Play már a játékoskészletben megtalálhatóak. A meglévő speciális csapatstratégiák megújításával együtt, már hogy még inkább a modern NHL-játékokban érezzék magukat. Játékos szerepek a Power Playben: Mostantól ezt a három különböző szerepet kioszthatod a Power Play-ben: Elosztó, Finiser és Korongszállító. A kiosztott szerepekkel rendelkező játékosokat az AI ismeri, és az AI pozíció, helyzet és X-Faktor tendenciák alapján oszthatja szét nekik a korongot. Új oktatóvideók: Carrlyn Bathe egy sor új videóban lebontja a Penalty Kill és a Power Play stratégiák bonyolultságát.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések NHL 23

Nincs vélemény a termékről.