Nintendo Joy-Con Pair Vezérlő, kék / neon sárga

Bruttó ár
26.690 Ft
Nettó ár: 21.016 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 402199
Nintendo

Nintendo Joy-Con Pair Vezérlő, kék / neon sárga [HAC-A-JAPAA]

A sokoldalú Joy-Con kontrollerek számtalan lehetőséget kínál játék közben az élmény fokozására. A Joy-Con használható külön, egy kézben, két kézben vagy a Joy-Con griphez csatlakoztatva is. Használd egyedül, vagy oszd meg a barátaiddal egy multiplayer jtáék során. Minden Joy-Con kontroller saját nyomógomb szettel rendelkezik, ezáltal teljes értékű kontroller. Szintén rendelkezik beépített akcelerométerrel és giroszkópikus mozgásérzékelővel, ami lehetővé teszi a jobb és bal oldal független vezérlését.

A bal oldali Joy-Con kontrolleren található a Capture gomb, ami lehetővé teszi a játék legjobb pillanatainak rögzítését és megosztását. A jobb oldali Joy-Con kontroller tartalmazza az NFC pontot a az Amiibo figurákkal való együttműködéshez. Szintén itt található az IR mozgás kamera, ami képes a távolság és a közeli objektumok alakjának megállapítására. Pl. hol található a játékos keze.

A Joy-Con kontrollerek HD Rumble funkcióval is rendelkeznek, ami a funkciót támogató játékoknál valósághű rezgést ad vissza. Ez egy hihetetlenül részletes effektus, akár egy jégkocka pohárban történő rezgése is visszaadható.

Csomag tartalma:

  • Bal oldali Joy-Con kontroller kék kivitelben
  • Jobb oldali Joy-Con kontroller sárga kivitelben
  • Biztonsági csuklópánt


  • Értékelések Nintendo Joy-Con Pair Vezérlő, kék / neon sárga

    Nincs vélemény a termékről.