Nintendo Switch Lite, turquoise + Animal Crossing New Horizons

Bruttó ár
90.590 Ft
Nettó ár: 71.331 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 467841
Nintendo

Nintendo Switch Lite, turquoise + Animal Crossing New Horizons [NSH132]

Játékkonzol – A Nintendo Switch Lite egy kompakt és könnyű kiegészítő a Nintendo Switch konzolok családjához integrált vezérlőkkel. Támogatja a kézi módban lejátszható szoftvereket. Tökéletes azoknak, akiknek sok lehetőségük van kint játszani, de azoknak is, akik online vagy helyi vezeték nélküli módban szeretnének játszani a barátaikkal vagy családtagjaikkal, akik közül néhányan már rendelkeznek a Nintendo Switch család eszközeivel. Az Animal Crossing: New Horizons letöltési kódját tartalmazza. Ezt a konzolt az elejétől a végéig úgy építették, hogy tökéletes és kényelmes játékot tegyen lehetővé bárhol, ahol csak eszébe jut. Egy testben mindenhez hozzáférhet, amire szüksége van a gonosztevőkkel vívott ádáz harc során.

A termékről

  Nintendo Switch Neon

 • Szórakozás kézi üzemmódban
  A konzol azoknak szól, akik gyakran úton vannak, vagy inkább a szabadban játszanak a barátaikkal. Dedikált kézi eszközként a Nintendo Switch Lite azonban nem támogatja a TV-kimenetet.

 • MIndenhol veled
  Bár a játék támogatja az olyan funkciókat, mint a HD Rumble, az IR Motion Camera és a Joy-Con mozgásérzékelők, előfordulhat, hogy egyes funkciók nem érhetők el a Nintendo Switch Lite-on. Ezután a Joy-Con vezérlőket kell használni.

 • Játssz a barátaiddal!
  Párosíts akár 8 Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite konzolt, és játssz versenyképes és kooperatív játékokat. Ráadásul a Nintendo Switch Online tagsággal játszhatsz ismerőseiddel és barátaiddal a világ minden tájáról, és hozzáférhetsz a klasszikus NES-játékok folyamatosan bővülő választékához, további online funkciókkal és még sok mással.

 • HOME Menu
  A HOME menüből játékokat indíthatsz el, és beállíthatod eszközöd játék- vagy hardvertulajdonságait. A főmenüben a játékokkal kapcsolatos összes hírt közvetlenül a konzolod képernyőjén láthatod. A Főmenüben a Rögzítés gombbal képernyőképeket és videoklipeket is készíthetsz és menthetsz a kiválasztott játékokról, majd megnézheted, szerkesztheted vagy megoszthatod a közösségi hálózatokonTechnikai specifikáció
Kijelző
Mérete 5,5"
Felbontása 1280 x 720
Technikai paraméterek
Szenzorok G-szenzor
Giroszkopikus szenzor
Lejátszási idő 7 óra
Tárhely
Kapacitás 32 GB
A legnagyobb memóriakártya 2000 GB
Tápellátás
Akkumulátor kapacitása 3750 mAh
Töltési idő 3 óra
Csatlakozás
Bluetooth 4.1
Vezetékes kapcsolat MicroSD
USB -C
jack 3,5 mm
HDMI
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi
Bluetooth
NFC
Wi-Fi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Egyéb tulajdonságok
Szín Rózsaszín
Méretek 91,0 x 208,0 x 14,0 mm (H x SZ x M)
Súly 275 g

Csomag tartalma

 • Nintendo Switch Lite konzol
 • Tápadapter
 • Animal Crossing: New Horizons játék letöltőkódja

Termékvideó

Értékelések Nintendo Switch Lite, turquoise + Animal Crossing New Horizons

Nincs vélemény a termékről.