Nintendo Switch Sports Nintendo SWITCH

Bruttó ár
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
Termék kódja: 441163
NintendoEN szinkron

Nintendo Switch Sports [NSW]

Játssz együtt élőben vagy online családoddal és barátaiddal. Vagy hívj ki játékosokat szerte a világon! Azon kívül, hogy az avatarod testreszabható az online játékból összegyűjtött tárgyakkal, többféle szórakozási lehetőség is kínálkozik, például tesztelheted tudásodat a Pro League-ben, ahol különböző sportágak megnyerésével próbálod növelni az értékelésedet.

Hajszolj, rúgj és üss a győzelemig a Nintendo Switch Sports-szal, a Nintendo Switchhez készült sportgyűjteményével, amely azonnali akcióba lendít! Versenyezz hat valódi sportágban, valódi mozgással, amely a játékban megismétlődik.

Választhatsz:

  • Tenisz - Nyerj Joy-Con mozdulatokkal a megfelelő pillanatban
  • Bowling - Görgesd előre vagy óvatosan pörgesd meg a labdát
  • Chambara - Üsd le ellenfeledet a platformról támadással és védekezéssel
  • Futball - Használj nagy labdát, hogy élvezze a dinamikus játékot. Élvezd a Joy-Con meccseit, lőjj és próbáld ki a fejest a Joy-Con-ot a lábadra kötve a Leg Strap-vel. Versenyezhetsz büntetőrúgásokban az intuitív rúgási módokkal
  • Tollaslabda - Irányítsd a lövéseid balról és jobbról, miközben a kosarat a levegőben tartod. Hajts balra és jobbra, és lődd ki a nagy ejtőernyőt, hogy előnyt szerezz!
  • Röplabda - Használjd a Joy-Con kontrollert a labda szerválásához, ugrálásához, döngöléséhez, rögzítéséhez és összetöréséhez
Emellett állítólag egy új sport is érkezik az ingyenes frissítésbe - GOLF




Értékelések Nintendo Switch Sports

Nincs vélemény a termékről.