L.A. Noire (The Complete Edition) [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
5.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 381383
Rockstar

L.A. Noire (The Complete Edition) [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Az L.A. Noir története a II. Világháború utáni Los Angelesben játszódik, ahol nincs hiány erőszakból és korrupcióból. Egy vérbeli krimi thriller, amiben a nyomozás kapja a főszerepet a nyomkeresés, az autós üldözések, a lövöldözések mellett. A kihallgatások során kifejezheted a karaktered emócióit, hogy megtudd az igazságot. Cole Phelps kitüntetett háborús veterán bőrébe bújva kell feljutnod a Los Angeles - i rendőrség ranglétráján, megoldva egy brutális gyilkosság sorozatot, már egyéb bűncselekménnyel együtt, amik meghatározták Los Angeles sötét oldalát, és Hollywood aranykorát.

Az L.A. Noir alkotói csúcstechnikával felszerelkezve álltak neki a fejlesztésnek. A MotionScan technológia segítségével - 32 HD kamera veszi a színészek arcát, így visszaadva minden egyes apró mozdulatot és lehetővé téve akár a szájról való olvasást is. A The Complete Collection tartalma:
  • Többcélú kód az összes letölthető kiegészítő és eset letöltéséhez, amik korábban DLC - ként kerültek kiadásra a konzolos verziókhoz. Beleértve a "Nicholson Electroplating", a "Reefer Madness", a "The Consul's Car"", a "Naked City" és az "A Slip of the Tongue" eseteket


  • Értékelések L.A. Noire (The Complete Edition) [XBOX 360] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.