WRC 8: The Official Game (Collector’s Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ WRC 8: The Official Game (Collector’s Edition) - PC DVDWRC 8: The Official Game (Collector’s Edition) - XBOX ONEWRC 8: The Official Game (Collector’s Edition) - NSW
Bruttó ár
30.190 Ft
Nettó ár: 23.772 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 378913
BigBenEN szinkron

WRC 8: The Official Game (Collector’s Edition) [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A WRC bajnokság a világ legnehezebb és kiszámíthatatlan autóversenye. A WRC 8 számára kifejlesztett új dinamikus idõjárási rendszerrel még jobban meg fogja érezni az esõ, a hó és a jég hatásait. Az idõjárás a verseny alatt bármikor megváltozhat, ezért a lehetõ legtöbbet kell kiaknáznia meteorológiai csapata számára. Javaslataik szerint fontolja meg a gumiabroncsok, egyéb autótartozékok és beállítások kiválasztását. Ön játszhat egyedül karrier módban vagy többjátékos módban is, amely heti kihívásokat és eSports WRC versenyt hoz Jelenleg 50 csapat, 14 pálya és több mint 100 speciális szakasz van a játékban. Ez egy terepjáró versenyautó, a mai játék legnagyobb tartalmával. A WRC 8 Collector kiadása tartalmazza: Három hónapos tagság a WRC + All Live TV szolgáltatásban (ez több mint 25 órás jelentést kínál az egyes rendezvényekrõl, szakértõi elemzéseket és a színfalak mögött készített jelentéseket). Tapasztalt személyzet tagjai az Ön számára karrier módban. Legendás autócsomagok (Ford Escort MkII 1800 (1979); Lancia Delta HF Integrale Evoluzione (1992); Renault Alpine A110 (1973)). Azok a játékosok, akik ezt a kiadást vásárolják, exkluzív WRC acélkönyvet kapnak!

Értékelések WRC 8: The Official Game (Collector’s Edition)

Nincs vélemény a termékről.