ORGANICS by Red Bull Simply Cola - 250ml

ezt a terméket jelenleg 6 ügyfél nézi
Bruttó ár
627 Ft
Nettó ár: 494 Ft
 
Termék kódja: 432969

ORGANICS by Red Bull Simply Cola - 250ml [CCZSC06CH]


Nem túl édes, erős ízű. Finom citrom, lime, fűszeres gyömbér és persze naranccsal kiegészítve a félreérthetetlenül tiszta kólaélményért.


Összetevői 100% -ban természetes forrásokból állnak.

Az ökológiai termékek előállításáról és címkézéséről szóló Uniós rendelet értelmében ezek a termékek nem tartalmazhatnak mesterséges aromákat, mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket, mint például foszforsavat.


Hozzávalók:

  • Víz: A ORGANICS by Red Bull az ausztriai és svájci hegyek alpesi vizéből készül. Az Alpok az egyik legnagyobb ivóvíz -tároló.
  • Cukor: Az ORGANICS by Red Bull termékcsalád összes termékének enyhén édes ízét az ökológiai gazdálkodásban termelt cukorrépából nyert cukor kölcsönzi.
  • Citromlé koncentrátum: Az ORGANICS by Red Bull Simply Cola frissítő és kissé keserű íze az organikusan termesztett citrom citromléjének koncentrátumából származik.
  • Karamellizált cukorszirup: Kellemes és enyhén édes tónusokat ad hozzá az ORGANICS by Red Bull Simply Cola karamellizált cukor a biogazdálkodásban termelt cukorrépájából.
  • Természetes aromák növényi kivonatokból: koffein, citrom, gyömbér, lime, vanília, édesgyökér, fahéj, kóla, kakaó, narancs, szegfűszeg, szerecsendió, fenyő, menta, kardamom

 


Értékelések ORGANICS by Red Bull Simply Cola - 250ml

Nincs vélemény a termékről.