PanzerGlass védőtok fényképezőgép lencséjére for Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max

Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
Termék kódja: 451047
PanzerGlass

PanzerGlass védőtok fényképezőgép lencséjére for Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max

Ma már nem elég csak az okostelefon kijelzőjét védeni. A fejlett lencsetechnológiák törékenyek és sérülhetnek. A további védelem biztosításával elkerülheti a váratlan pénzügyi költségeket, és biztosítja, hogy az objektív minden funkciója a jövőben is megbízhatóan és az elvárásoknak megfelelően működjön.

A termékről

  • Több mint normál védelem
    A 2,5D-s lekerekítéssel ellátott PicturePerfect védelemnek köszönhetően a hátsó kamerája és objektívei biztonságban lesznek az időjárás viszontagságaitól, a kőkemény padlóra való véletlen leejtéstől, az éles sarkok ütésétől és a zsebében lévő billentyűk csikorgó érintésétől. Védje lencséjét a repedésektől, ütésektől és karcolásoktól, és megakadályozza, hogy foltok és szennyeződések lerakódjanak a lencsék közé.
  • Maximális védelem korlátozások nélkül
    A kamera hátsó lencséjének védelme semmilyen módon nem befolyásolja az átlátszóságát. A borító kristálytiszta, így nem kell tartania a képtorzulástól vagy a fényképminőség romlásától. A felhasznált üveg kivételes keménységének és a 4 rétegű szerkezet technológiájának köszönhetően maximális védelmet nyújt Önnek. A széleket gondosan lekerekítik, polírozzák, és a teljes felületet oleofób réteggel kezelik.
  • Átgondolt tervezés
    A mindössze 0,4 mm vastag PicturePerfect védőburkolat rendkívüli precizitással készült. Bármikor könnyen és gyorsan fel- vagy leveheti. A tok minimalista kialakítását azoknak szánják, akik meg akarják őrizni okostelefonjuk eredeti szépségét és karcsúságát, ugyanakkor meg akarják azt óvni, és megörökíteni a boldog pillanatokat a jól működő kamerarendszernek köszönhetően. A PicturePerfect tok olyan vékony, hogy még a PanzerGlass hátlapi tokkal is kompatibilis, és együtt is hordhatod.
  • Fantasztikus 4 réteg:
    Az oleofób réteg meghatározó abban, hogy miként érzékeljük a termék minőségét. Megakadályozza az ujjlenyomatok képződését és jelentősen csökkenti a szennyeződéseket. Ráadásul kellemes a tapintása. A védőüveg rétege. A legfontosabb megkülönböztető jellemzője a kiváló minőségű védőüveg. Úgy tervezték, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsen a leejtés és a karcállóság között, miközben megtartja vékonyságát, amely semmilyen módon nem befolyásolja az okostelefon vonzerejét. A polimetil-metakrilát (PMMA) réteg elsősorban a biztonságról szól. Az üvegre van ragasztva, hogy szilárd tartást biztosítson, így ha az üveg véletlenül eltörik, ne törjön szilánkokra. Így soha nem kerül veszélybe az Ön biztonsága. A szilikon réteg lehetővé teszi az okostelefonhoz való egyszerű rögzítést. Tökéletes tapadást és biztonságos rögzítést biztosít még többszöri eltávolítás és felhelyezés után is.
  • Fenntartható csomagolás
    A PanzerGlass úgy döntött, hogy csökkenti környezetterhelését. A modern technológiák révén a hagyományos csomagolásokat ökológiai, fenntartható és környezetbarát csomagolásokká alakítja. Így hozzájárulnak mindannyiunk jobb jövőjéhez.

Csomag tartalma:

  • PanzerGlass védőtok
  • Alkohollal átitatott ruha
  • Mikroszálas kendő
  • Poreltávolító matrica


Értékelések PanzerGlass védőtok fényképezőgép lencséjére for Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max

Nincs vélemény a termékről.