PanzerGlass UWF AB védőüveg Samsung Galaxy Tab S9 számára

Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 467420
PanzerGlass

PanzerGlass UWF AB védőüveg Samsung Galaxy Tab S9 számára [7332]

A 9H keménységű edzett védőüveg lekerekített élekkel védi készüléke kijelzőjét a sérülésektől. A PanzerGlass Samsung Galaxy Tab S9 7332 nagyon vékony, 0,4 mm-es, így 100%-ban hiteles érintési reakciót biztosít. Könnyen és buborékok nélkül telepíthető. 4 hónap garancia.

A termékről

 • 5 órán át történő temperálás a kemencében
  A PanzerGlass™ védőüveg egyedi japán Asahi üvegből készül, amelyet kemencében (nem vegyileg) 500°C-on, akár 5 órán keresztül edzettek. Egyedülálló, szabadalmaztatott technológiai eljárásnak köszönhetően készen áll arra, hogy ellenálljon a napi használat során előforduló buktatóknak - leesések, karcolások vagy kemény tárgyak ütései.
 • 2x nagyobb esésállóság
  Ez a PanzerGlass™ üveg 2x jobban ellenáll az esésnek, mint a korábbi sorozatokhoz készült verziója. Ennek köszönhetően meghosszabbítja az okostelefon élettartamát, és csökkenti a költséges javítások kockázatát. Nehéz körülmények között is magabiztosan használhatja telefonját, és egy esetleges leesés sem jelent automatikusan kijelzőtörést.
 • Üveg, amit nem fog megkarcolni
  Kulcsokkal vagy más kemény tárggyal hordja a Samsungot a zsebében? A PanzerGlass™ védőüvegnek köszönhetően nem kell aggódnia a kijelzőn lévő kellemetlen karcolásoktól. Úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon akár 3000 karcolásnak is, amelyeket acélgyapottal teszteltek.
 • Keménységi fokozat: PLATINUM
  A PanzerGlass™ PLATINUM védőüvegek 2x edzettek és polírozottak, aminek köszönhetően még jobb keménységet és ellenállóságot érnek el a különféle sérülésekkel szemben. Könnyen ellenállnak a nagyobb magasságból való eséseknek, az erősebb ütéseknek vagy az éles tárgyakkal való karcolásoknak.
 • Ultra-Wide Fit (Case Friendly)
  Speciálisan kialakított méretű védőüveg, amely tökéletesen lefedi a kijelző teljes elejét a széléig, de kompatibilis a tokokkal is. Nagyon jó védelmet nyújt a különféle sérülésekkel szemben, ugyanakkor megőrzi a magas érintésérzékenységet és nem torzítja a kijelző színét. A kijelző tökéletes átfedésének köszönhetően ennek az üvegnek akár 100%-kal erősebb élei és 20%-kal rugalmasabbak a standard illeszkedéshez képest. Ráadásul 150%-kal nagyobb magasságból is kibírja a leejtést. Így minden körülmények között maximális védelmet biztosít.
 • Illessze be akár 200-szor!
  A PanzerGlass™ ragasztása rendkívül egyszerű, és akkor is megteheti, ha nincs korábbi tapasztalata. De ha véletlenül nem sikerül az első alkalommal, akkor nem kell attól tartania, hogy az üveg elveszti funkcionalitását, és vennie kell egy másikat. A PanzerGlass™ hátoldalán található szilikon bevonat gondoskodik arról, hogy akár 200-szor lehúzható és felragasztható legyen anélkül, hogy elveszítené kiváló tulajdonságait. Ha véletlenül kicseréli okostelefonját egy újra, könnyen felragaszthatja.
 • Fenntartható ECO csomagolás
  A PanzerGlass™ törődik a környezeti terhelés csökkentésével. És nem csak azért, mert meghosszabbítja az eszközök élettartamát, és megakadályozza, hogy esés vagy ütés következtében eltörjenek. A csomagolás ökológiai, fenntartható, FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült. Olyan nyersanyagokból áll, amelyeket a természet tiszteletben tartásával nyernek és dolgoznak fel. A termékek csomagolása rendkívül környezetbarát, és hozzájárul mindannyiunk jobb jövőjéhez.

Csomag tartalma:

 • Edzett üveg PanzerGlass
 • Edzett üveg sorozatszáma
 • Nedves és száraz tisztítókendő
 • Poreltávolító


Értékelések PanzerGlass UWF AB védőüveg Samsung Galaxy Tab S9 számára

Nincs vélemény a termékről.