Paper Mario: The Thousand - Year Door Nintendo SWITCH

Bruttó ár
22.190 Ft
Nettó ár: 17.472 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 474141
NintendoEN szinkron

Paper Mario: The Thousand - Year Door [NSW]

Ajándék - Paper Mario: The Thousand - Year Door Magnet Set ár 4.190 Ft
Ajándék a termékhez
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése
Ajándék - Paper Mario: The Thousand - Year Door Paper Plane ár 2.090 Ft
Ajándék a termékhez
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

Super Mario visszatér!


Az alattomos X-Nauts banda azon a küldetésen van, hogy visszaszerezze a Millennium Door mögött elrejtett kincset! Peach hercegnő térképével és néhány helyi lakos segítségével Mario utazásra indul egy színes, papírból készült világba, azzal a céllal, hogy ellenségei előtt elérje a kincset. Ennek a feladatnak a sikeréhez fokozatosan fejlesztened kell a játékmenetet – javítanod kell a támadások időzítését, és stratégiailag jelvényekkel kell bevonnod a közönséget a csata színpadára. Mario papírhősként betöltött egyedi képességei lépnek életbe, például behajol egy síkba, hogy átkeljen nagy réseken, vagy oldalra fordulva átúszik a szűk járatokon.

A játékról

  • Különböző karakterek
    Ebben a mesevilágban minden oldal tele van bájos szereplőkkel és váratlan meglepetésekkel. Az optimista és bölcs Goombellától a félénk, de határozott Koopokig Mario sokféle karakterrel találkozik majd, mindegyiknek megvan a maga története és küldetése. Vannak, akik csatlakozhatnak Mario partijához, fejlesztve képességeit, míg másoknak, például Peach hercegnőnek és Bowsernek saját fejezeteik vannak, amelyeket a játékosok Mario kalandjai között élnek át.

  • Újragyártott klasszikus
    Ez a klasszikus mese egy új generáció számára lett újragondolva, újratervezett grafikával és frissített funkciókkal. Húsz évvel a Nintendo GameCube-on való debütálása után ez a Nintendo Switch verzió új látványvilággal és számos fejlesztéssel érkezik, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a játékot a Paper Mario: The Millennium Door fantáziavilágában elmerülni vágyó játékosok számára. Akár tapasztalt rajongó vagy, akár újonc a sorozatban, ez a kaland a felfedezés, a stratégia és a történetmesélés magával ragadó keverékét kínálja, amely minden korosztály számára magával ragadja a játékosokat.

Trailer

Trailer


Értékelések Paper Mario: The Thousand - Year Door

Nincs vélemény a termékről.