Persona 3 Reload [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
19.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 473214
Atlus

Persona 3 Reload [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Jön a sötét óra

Merülj el a sötét órában, és ébreszd fel szíved mélységeit. A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG izgalmas újragondolása, amely a modern kor számára újjászületett élvonalbeli grafikával és játékmenettel.
Lépjen bele egy átigazoló diák helyébe, akit váratlan sors várt azzal, hogy belépett a két nap közé rejtett osztályba. Ébresszen fel egy hihetetlen erőt, és hajszolja a Sötét Óra titkait, harcoljon barátaiért és hagyjon nyomot emlékeikben örökre!

Fő tulajdonságok

 • Újjászületett RPG
  A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG izgalmas újragondolása, amely újjászületett a modern kor számára.

 • A részletekre való odafigyelés
  Tapasztalja meg az alapvető Persona játék hű újragondolását a legmodernebb grafikával, továbbfejlesztett életminőséget javító funkciókkal és stílusos felhasználói felülettel.

 • Az újdonságoktól virágzik
  Merüljön el teljesen egy érzelmes, izgalmas utazásban új jelenetekkel, karakterinterakciókkal és további kommentárokkal!

 • Minden nap van mit csinálni
  Válassza ki, hogyan tölti tartalmasan minden napját különféle tevékenységekkel, a kikötői sziget felfedezésétől egészen a szeretett szereplőkkel való valódi kapcsolat kialakításáig!

 • Árnyak egy másik világból
  Állítsa össze és vezényelje az optimális csapatot, hogy eltüntesse a túlvilági árnyékokat, és közelebb kerüljön az igazsághoz!Csomag tartalma:

 • Persona 3 Reload játék
 • Manual

Trailer


Értékelések Persona 3 Reload [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.