Pikmin 3: Deluxe [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
16.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 433767
Nintendo

Pikmin 3: Deluxe [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A Pikmin 3 Deluxe játék érkezik Nintendo Switch konzolra! Rögtön 5 Pikmin közül választhatunk, amelyekkel stratégiai gondolkodással leküzdjük az összes akadályt, megküzdünk az ellenséges szörnyekkel, és élelem utánpótlást keresünk a bolygónk számára, amely éhínséggel küzd. Hívj harcba egy másik játékost, és jussatok át együtt az akadályokon. A Pikmin 3 Deluxe új kiegészítő küldetéseket is tartalmaz, amelyekben megjelennek Olimar és Louie karakterei. szeretsz versenyezni? Ebben az esetben élvezni fogod a vad Bingo Battles csatákat vagy az online ranglétrákat a Mission mód keretein belül. Mi az, ami új? Teljesen mindegy, hogy játszottad-e már korábban a Pikmin 3-at vagy sem. A Deluxe változat új módokat és érdekes újdonságokat kínál:
  • Együttműködés másik játékossal: Indulj el a történet útján együttműködésben egy társaddal egy konzolon!
  • Új kalandok: Indulj egyedül, vagy egy barátoddal a kalandra, amelyet új prológus és epilógus szekvenciákkal gazdagítottak, és amelyekben megjelennek a korábbi Pikmin játékok hősei, Olimar és Louie!
  • Fejlesztések a játékban: A játék bővített verziója továbbfejlesztett célzórendszert is kínál, az ellenségek kiegyensúlyozottságát, több nehézséget és sok más változást.
  • Értékelések Pikmin 3: Deluxe [NSW] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.