PlayStation 5 Digital Kiadás + PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, fekete & fehér

Bruttó ár
211.790 Ft
Nettó ár: 166.764 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 456597
SONY

PlayStation 5 Digital Kiadás + PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, fekete & fehér [CFI-1216B]

PS5_family


M.2 SSD hozzáadása a konzolhoz
Ha szeretne M.2 SSD-t hozzáadni a konzolhoz, akkor erre lehetősége van! Fontos azonban, hogy kövesse a hivatalos SONY eljárást, ellenkező esetben a garancia elvesztését kockáztatja! Jelenleg csak M.2 SSD kerülhet a konzolba!

Jön a játék új generációja, amelyet az új PlayStation 5 konzol hozott magával!
A PlayStation 5 szinte minden kategóriában kínál fejlesztéseket elődjéhez képest. A legnagyobbak közé tartozik a belső SSD meghajtó az összes játék rögzítéséhez, a nyolcmagos processzor, az AMD Radeon Navi alapú egyedi grafikus kártya, a 8K / 4K 120 Hz-es lejátszás támogatása, az alacsonyabb fogyasztás, az új generációs játékok különféle fejlesztései. a DualShock 5 kontroller, és nem utolsósorban a PS4-gyel való visszamenőleges kompatibilitás!

Érkezik a játszás új generációja
A SONY PlayStation 5 konzol a régóta várt visszafelé kompatibilitással érkezik, amely így elérhetővé teszi a játékosok számára a PS4 játékok hatalmas könyvtárát. A PlayStation 5 szintén kínál visszafelé kompatibilitást az aktuális PSVR headsettel és PSVR játékokkal!

Izgalmas szuper erő
A Sony PlayStation 5 konzol úttörő technológiával rendelkezik, amely biztosítja az eddigi leggyorsabb, legélesebb, legérzékenyebb játékélményeket.
A játékok élettel telítődnek az intenzív grafikának és élethű részleteknek hála, amelyet az AMD Ryzen 3 technológián alapuló nyolcmagos processzor és az új, AMD Radeon Navi alapú grafikus kártya biztosít ray-tracking technológiával, amely közvetlenül a grafikus kártyához kötődik, és nem a szoftverhez. Az akciók folyamatosabbak, gyorsabbak és élénkebbek kristálytiszta mozgással, amelyek gyorsabb és stabilabb FPS-t biztosítanak.
A játékokat most már a belső SSD merevlemezre írhatjuk, amelyen a fejlesztők sokat dolgoztak, és az adatmentés optimalizációjának köszönhetően a játékok kevesebb helyet foglalnak a merevlemezen.
A PlayStation 5 konzolnál nem utolsó sorban az ökológiára is gondoltak, így a konzol energiafogyasztása is kisebb.

A játszás új szintje
A SONY PlayStation 5 konzol 8K játéktámogatással érkezik.
4K TV-vel a játékok példátlan vizuális pontosságot nyújtanak 4K felbontásban 120 Hz mellett, amely figyelemre méltó képtisztaságot biztosít a legapróbb részletekig.

Új megjelenítés
Ismerje meg a rendkívül éles, élénk színeket a lélegzetelállító HDR vizuális hatásokkal. Rendezze el játékait, vagy alkalmazásait, és ossza meg barátaival az új felhasználói felület segítségével, amelyet a SONY teljesen átdolgozott, és ez a játékosoknak jobb profiláttekintési lehetőségeket kínál a konzol kezdőoldalán, ahol már közvetlenül lehetőség lesz a konzol nyelvének változtatására, vagy a játék játékmódjának kiválasztására - single vagy multiplayer, és más egyébre is.

Technikai specifikáció:
 • CPU: 8 magos processzor 3.5GHz magfrekvenciával, AMD Zen 2 technológián alapul
 • GPU: 10,28 TFLOPs RDNA, 36 CU 2,23GHz grafika, amely saját RDNA 2 architektúrán alapul
 • Memória: 16GB GDDR6 / 256-bit
 • Merevlemez: 825GB SSD sebessége 5,5 GB/s, ami 100x gyorsabb, mint a PS4 esetében. Ugyanúgy lehetőségünk van csatlakoztatni külső HDD-t, amelynél az olvasási sebesség 100 MB/s lesz.
 • Vezérlő: Vezeték nélküli vezérlő Sony DualSense
 • Megjelenítés: 8K / 4k 120 Hz
 • Raytracing
 • Legújabb 3D hang technológia Tempest 3D AudioTech, amelynek hála még valósághűbb az élmény, mint korábban  PS5_Dualsense


  A játék forradalma a kezedben
  Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

  A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.
  További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.
  A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.

  Tempest 3D AudioTech
  A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.

  A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.

  Az eddigi legjobb design
  Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.

  A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.

  A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető, adatátvitel pedig USB kábelen keresztül történik.

  duals
  A forgalmazás korlátozott darabszáma miatt ebből a termékből vásárlónként csak egy darab rendelhető!


 • Értékelések PlayStation 5 Digital Kiadás + PlayStation 5 DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, fekete & fehér

  Nincs vélemény a termékről.