PlayStation 5 Digital (Model Slim)

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
190.590 Ft
Nettó ár: 150.071 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 469397
SONY

PlayStation 5 Digital (Model Slim) [CFI-2016 B01Y]

Ajándék - Vezeték nélküli vezérlő PlayStation 5 DualSense, fekete & fehér ár 27.490 Ft
A játék forradalma a kezedben

Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik. A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.

További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.

A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre. Tempest 3D AudioTech

A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén. A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során. Az eddigi legjobb design

Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által. A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk. A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.
PS5_Ovladac


Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

Vertikális állvány PlayStation 5 Vertical Stand (Model Slim) nem része a csomagnak!


Ha a konzolt lemezmeghajtóssá szeretné alakítani, csak egy PlayStation 5 Disc Drive (Model Slim) lemezmeghajtót kell hozzá vásárolnia!


Indítsd el a játékélményt!!


Élvezze a villámgyors betöltést az ultragyors SSD-meghajtónak, a mélyebb játékelmerülésnek köszönhetően a vibrációs visszacsatolás támogatásával, az adaptív triggerekkel és a 3D hangzással, valamint a hihetetlen PlayStation játékok teljesen új generációjával.
A termékről

 • Vékony dizájn
  A PS5 konzollal a játékosok erőteljes játéktechnológiát kapnak elegáns és kompakt kialakításban.

 • 1 TB tárhely
  A kedvenc játékai készen állnak az 1 TB-os belső SSD tárhelyen, ahol arra várnak, hogy belevágjon a játékba.

 • Ultra-nagy sebességű SSD meghajtó
  Élvezze a játékot a legteljesebb mértékben a PS5 rendszerre telepített játékok szinte azonnali betöltésének köszönhetően.

 • Beépített I/O
  A PS5 egyedi integrált rendszerei lehetővé teszik az alkotók számára, hogy olyan gyorsan merítsenek adatokat az SSD-ről, hogy még soha nem látott módon tervezhessenek játékokat.

 • Fénysugarak szimulációja
  Merüljön el a valósághűen renderelt világokban az egyénileg szimulált fénysugaraknak köszönhetően, amelyek valódi árnyékokat és tükröződéseket hoznak létre a támogatott PS5-játékokban.

 • Játék TV-n 4K felbontással
  Játssz kedvenc PS5-játékaiddal egy lenyűgöző 4K TV-n.

 • HDR technológia
  A HDR TV-ken a támogatott PS5-játékok hihetetlenül élénk és valósághű színekben jelennek meg.

 • Tempest 3D AudioTech
  Merüljön el a hangzásvilágban, ahol úgy érzi, mintha minden oldalról jönne a hang. A támogatott játékokban található Tempest 3D AudioTech2-nek köszönhetően környezete valóban életre kel.

 • Rezgő visszajelzés
  Tapasztalja meg a vibrációs visszacsatolást a DualSense vezeték nélküli vezérlőn keresztül bizonyos PS5 játékokban, és érezze a játékon belüli műveletek hatását a dinamikus szenzoros visszacsatoláson keresztül.

 • Adaptív ravaszok
  Élvezze a lélegzetelállító adaptív triggereket dinamikus ellenállási szintekkel, amelyek szimulálják a játéktevékenységek fizikai hatását bizonyos PS5 játékokban.

Technikai specifikáció
CPU AMD Zen 2
CPU magok száma 8
CPU frekvencia 3,5 GHz
GPU AMD Radeon RDNA 2
GPU Frekvencia 2,23 GHz
Memória: 16 GB GDDR6 / 256-bit
Merevlemez: 1 TB SSD
Merevlemez sebessége: 5,5 GB/s
Vezérlő: Sony DualSense vezeték nélküli vezérlő
Megjelenítés: 8K / 4k 120 Hz

Csomag tartalma

 • PS5 Digital (Model Slim) konzol
 • Sony DualSense vezeték nélküli vezérlő
 • 2 vízszintes láb a konzol vízszintes elhelyezéséhez
 • HDMI kábel
 • Hálózati kábel
 • USB kábel
 • Nyomtatott anyag
 • ASTRO'S PLAYROOM (előtelepített játék)

Termékvideó


Értékelések PlayStation 5 Digital (Model Slim)

Nincs vélemény a termékről.