PlayStation Portal távvezérlő

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
93.590 Ft
Nettó ár: 73.693 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 469076
SONY

PlayStation Portal távvezérlő [CFI-Y1016]

Érezze a PlayStation erejét a tenyerében!


A termékről

 • Zsebkapu a PS5-ös játékaihoz
  A PlayStation Portal Remote Player segítségével otthoni Wi-Fi-n keresztül hozzáférhet a PS5-ös játékokhoz, így közvetlenül a játékba ugorhat anélkül, hogy a tévén kellene játszania.

 • Játsszon a játékgyűjteményével
  A PlayStation Portal Remote Player képes játszani a PS5 konzoljára telepített kompatibilis játékokkal, beleértve kedvenc PS5 és PS4 játékait.

 • Tapasztalja meg a lélegzetelállító játékba merülést a DualSense vezeték nélküli vezérlő funkcióival
  Tapasztalja meg a haptikus visszacsatolás és az adaptív triggerek magával ragadó erejét a támogatott játékokban. Az érzékeny rezgések reagálnak a játékon belüli döntéseire, és szimulálják a környezeti tényezőket. A dinamikus ellenállás egyes PS5 játékokban utánozza a játékberendezésekkel és tárgyakkal való interakció feszültségét.

 • Kijelző
  Tapasztalja meg kedvenc játékainak minden gyönyörű részletét, amint azok életre kelnek a fényesen megvilágított és lenyűgöző Full HD LCD képernyőn! A PlayStation Portal Remote Player selymesen sima játékmenetet biztosít akár 60 képkocka/másodperc sebességgel, nagy képtisztasággal az 1080p-s képernyőn.

 • Gyors játékmenet
  A PlayStation Portal Remote Player egy erre a célra épített eszköz, amely hihetetlen távoli játékélményt biztosít. Ez azt jelenti, hogy csak be kell kapcsolnia, meg kell nyomnia egy gombot, hogy csatlakozzon a PS5 konzoljához, és elkezdje a játékot figyelemre méltó sebességgel.

 • Nem kell tévé vagy nappali a játékhoz
  Mivel a PlayStation Portal Remote Player lehetővé teszi a játékok streamelését az otthoni Wi-Fi-n keresztül, akkor is játszhat PS5 konzolján, ha valaki más használja a tévét, amelyhez csatlakozik. Egyszerűen kapcsolja be a PlayStation Portal távirányítóját, és már mehet is. Az otthoni Wi-Fi-kapcsolaton lévő PlayStation Portal Remote Player segítségével nagyobb rugalmasságban játszhat minden olyan szobában, ahol él, tévé nélkül. Szeretne játszani, miközben a konyhában reggelizik? Tessék csak!

Technikai specifikáció
Kompatibilitás
Kompatibilitás PlayStation 5

Csomag tartalma:

 • PlayStation Portal Remote Player
 • Dokumentáció

Termékvideó


Értékelések PlayStation Portal távvezérlő

Nincs vélemény a termékről.