PlayStation Pulse Elite Vezeték nélküli Fejhallgató

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
63.690 Ft
Nettó ár: 50.150 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 469046
SONY

PlayStation Pulse Elite Vezeték nélküli Fejhallgató [CFI-ZWH2]

A Sony Pulse Elite vezeték nélküli fejhallgatóval a játékok hangjának új korszaka várja Önt hű hangzással és villámgyors csatlakozással.

A termékről

  • A játék hangjának új korszaka vár
    Élvezze kedvenc játékaiban a kivételesen nagy hangminőséget a mágneses sík fejhallgatóval, amely lehetővé teszi, hogy minden részletet halljon a veszteségmentes és villámgyors PlayStation Link vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

  • Amilyennek valójában lennie kell a játékok hangjának
    Élvezze a játékhoz való hűséges hangzást a kényelmes kialakítású fejhallgatóban, amely visszahúzható mikrofonnal és beépített, hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik. A stúdiómodellek által ihletett fejhallgatók szinte tökéletes pontossággal reprodukálják a hangot a teljes hangspektrumon, így pontosan úgy fogod hallani a játékokat, ahogy a fejlesztők szándékozták.

  • Planáris mágneses fejhallgató
    Vedd körül magad gazdag, finom részletekkel teli hangzással, amelyet mély basszus kísér, amely minden játékmenetet valami igazán látványossá varázsol! Fokozza az érzékelést a 3D hangzást támogató PS5 játékokban. A hangjelzések mindhárom dimenzióban tökéletes pontossággal kerülnek a térbe.

  • PlayStation Link technológia
    A PlayStation Link új veszteségmentes, ultraalacsony késleltetésű technológiájának köszönhetően egyetlen hangjelzés sem marad el, amely vezeték nélkül villámgyors hangot biztosít, amely egyetlen részletet sem veszít az átvitel során. Könnyen csatlakozhat és válthat a PlayStation Link-kompatibilis eszközök között, például PS5 konzolok, PC, Mac és PlayStation Portal távoli lejátszó.

  • Mesterséges intelligenciával megerősített zajszűrés
    A zajszűrő technológiával ellátott mikrofonnak köszönhetően mindenki hangosan és tisztán hallja Önt. Ezt az új technológiát mesterséges intelligencia hajtja, amely képes azonosítani, elkülöníteni és eltávolítani a nem kívánt hangokat a hangja hátterében.

  • Csatlakozás sok eszközhöz
    Menjen bárhová a kaland, és csatlakozz vezeték nélkül egy sor eszközhöz! Mozogj akkor is, ha a fejhallgatót közvetlenül csatlakoztatod mobiltelefonjához vagy táblagépéhez. Hallgass hangot PlayStation Link eszközödről és Bluetooth-eszközödről egyszerre, és maradj a játékban, miközben telefonálsz, és zenét hallgatsz mobileszközödről!

  • Mindig készen áll a nagyszerű játékra
    A nagy kapacitású akkumulátort jól látható helyen töltheted fel. A mellékelt állványtöltővel rögzíthető íróasztalra, asztallapra vagy falra szerelhető, így a fejhallgató gyönyörűen elhelyezhető a játékszered mellett, ahol bármikor készen áll a játékra is.

  • PlayStation Link USB adapter
    A PULSE Elite vezeték nélküli headset egy PlayStation Link USB adapterrel érkezik, amely PS5, PC és Mac konzolokhoz használható. A még nagyobb kényelem érdekében további adaptereket vásárolhat, és még könnyebben élvezheti a villámgyors vezeték nélküli és veszteségmentes audiokapcsolatokat több eszközhöz.

Technikai specifikáció
Fejhallgató
Típus on-ear, fülre helyezkedő
Dizájn zárt
Átalakítók mérete nincs megadva
Átalakítók típusa Planáris mágneses
Frekvenciaválasz nincs megadva
Mikrofon
Típus kihúzható
Zajszűrés igen
Némításvezérlés igen
Frekvenciaválasz nincs megadva
Érzékenység nincs megadva
Mikrofon impedanciája nincs megadva
Egyéb
Akkumulátor integrált
Méret nincs megadva
Egyéb
Hangerő-szabályozás igen
Kapcsolat Bluetooth
USB adapter
Kompatibilitás PlayStation 5
MAC
PC
Fülpárnák anyaga nincs megadva
Fejhíd nincs megadva
Méretek nincs megadva
Súly nincs megadva

Csomag tartalma:

  • Fejhallgató
  • Töltőállvány
  • Dokumentáció

Termékvideó


Értékelések PlayStation Pulse Elite Vezeték nélküli Fejhallgató

Nincs vélemény a termékről.