PlayStation 5 + God of War: Ragnarök HU

Bruttó ár
259.990 Ft
Nettó ár: 204.717 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 452116
SONY

PlayStation 5 + God of War: Ragnarök HU [CFI-1216A]

A konzolcsomagban a God of War: Ragnarök játék digitális játékkulcs formájában található meg.

PS5_family
God of War: Ragnarök tulajdonságok:
  • Íratlan jövő
    Atreus tudás után kutat, hogy segítsen neki megérteni Loki próféciáját és a Ragnarökben játszott szerepét. Kratosnak el kell döntenie, hogy a saját hibáinak megismétlésétől való félelme köti-e össze, vagy megszabadul a múlttól, és olyan apa lesz, amire Atreusnak szüksége van.
  • A háború eszközei
    A Leviathan Axe, a Blades of Chaos és a Sword of the Protector visszatér egy sor új képességgel mind Kratos, mind Atreus számára. A kilenc világ istenei és szörnyei ellen harcolva a családja védelmében Kratos halálos spártai képességeit úgy tesztelik, mint még soha.
  • Fedezz fel hatalmas világokat
    Indulj el Kratosszal és Atreusszal, hogy veszélyes és lenyűgöző vidékeken keress válaszokat, és szállj szembe különféle ellenséges lényekkel, szörnyekkel és skandináv istenekkel.




M.2 SSD hozzáadása a konzolhoz
Ha szeretne M.2 SSD-t hozzáadni a konzolhoz, akkor erre lehetősége van! Fontos azonban, hogy kövesse a hivatalos SONY eljárást, ellenkező esetben a garancia elvesztését kockáztatja! Jelenleg csak M.2 SSD kerülhet a konzolba!!

Érkezik a játszás új generációja
A SONY PlayStation 5 konzol a régóta várt visszafelé kompatibilitással érkezik, amely így elérhetővé teszi a játékosok számára a PS4 játékok hatalmas könyvtárát. A PlayStation 5 szintén kínál visszafelé kompatibilitást az aktuális PSVR headsettel és PSVR játékokkal!

Izgalmas szuper erő
A Sony PlayStation 5 konzol úttörő technológiával rendelkezik, amely biztosítja az eddigi leggyorsabb, legélesebb, legérzékenyebb játékélményeket.
A játékok élettel telítődnek az intenzív grafikának és élethű részleteknek hála, amelyet az AMD Ryzen 3 technológián alapuló nyolcmagos processzor és az új, AMD Radeon Navi alapú grafikus kártya biztosít ray-tracking technológiával, amely közvetlenül a grafikus kártyához kötődik, és nem a szoftverhez. Az akciók folyamatosabbak, gyorsabbak és élénkebbek kristálytiszta mozgással, amelyek gyorsabb és stabilabb FPS-t biztosítanak.
A konzol Blu-ray mechanikával rendelkezik, amely 100 GB Blu-ray lemezeket támogat. A játékokat most már a belső SSD merevlemezre írhatjuk, amelyen a fejlesztők sokat dolgoztak, és az adatmentés optimalizációjának köszönhetően a játékok kevesebb helyet foglalnak a merevlemezen.
A PlayStation 5 konzolnál nem utolsó sorban az ökológiára is gondoltak, így a konzol energiafogyasztása is kisebb.

A játszás új szintje
A SONY PlayStation 5 konzol 8K játéktámogatással érkezik.
4K TV-vel a játékok példátlan vizuális pontosságot nyújtanak 4K felbontásban 120 Hz mellett, amely figyelemre méltó képtisztaságot biztosít a legapróbb részletekig.

Új megjelenítés
Ismerje meg a rendkívül éles, élénk színeket a lélegzetelállító HDR vizuális hatásokkal. Rendezze el játékait, vagy alkalmazásait, és ossza meg barátaival az új felhasználói felület segítségével, amelyet a SONY teljesen átdolgozott, és ez a játékosoknak jobb profiláttekintési lehetőségeket kínál a konzol kezdőoldalán, ahol már közvetlenül lehetőség lesz a konzol nyelvének változtatására, vagy a játék játékmódjának kiválasztására - single vagy multiplayer, és más egyébre is.

Technikai specifikáció:
  • CPU: 8 magos processzor 3.5GHz magfrekvenciával, AMD Zen 2 technológián alapul
  • GPU: 10,28 TFLOPs RDNA, 36 CU 2,23GHz grafika, amely saját RDNA 2 architektúrán alapul
  • Memória: 16GB GDDR6 / 256-bit
  • Merevlemez: 825GB SSD sebessége 5,5 GB/s, ami 100x gyorsabb, mint a PS4 esetében. Ugyanúgy lehetőségünk van csatlakoztatni külső HDD-t, amelynél az olvasási sebesség 100 MB/s lesz.
  • Vezérlő: Vezeték nélküli vezérlő Sony DualSense
  • Mechanika:4K UHD Blu-ray
  • Megjelenítés: 8K / 4k 120 Hz
  • Raytracing
  • Legújabb 3D hang technológia Tempest 3D AudioTech, amelynek hála még valósághűbb az élmény, mint korábban



    PS5_Dualsense


    A játék forradalma a kezedben
    Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

    A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.
    További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.
    A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.

    Tempest 3D AudioTech
    A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.

    A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.

    Az eddigi legjobb design
    Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.

    A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.

    A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető, adatátvitel pedig USB kábelen keresztül történik.

    duals








    A forgalmazás korlátozott darabszáma miatt ebből a termékből vásárlónként csak egy darab rendelhető!


  • Értékelések PlayStation 5 + God of War: Ragnarök HU

    Nincs vélemény a termékről.