PlayStation 5 + EA Sports FC 24

Bruttó ár
249.590 Ft
Nettó ár: 196.528 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 467046
SONY

PlayStation 5 + EA Sports FC 24 [CFI-1216A]

A csomag részét képező EA Sports FC 24 játék digitális játékkulcs formájában érhető el.Szerezzen be egy PlayStation 5-öt , és merüljön el az EA Sports legújabb, következő generációs sportélményében! Ez a csomag tartalmaz egy PS5 konzolt, egy DualSense vezeték nélküli vezérlőt, az EA Sports FC 24 digitális másolatát és a játék előrendelési bónuszait.


Szerezzen alapítói státuszt

Bemutatjuk az EA SPORTS FC alapítói státuszát, ünnepelve azokat a rajongókat, akik csatlakoztak az EA SPORTS FC-hez a The World's Game új korszakának kezdetén. Azok a rajongók, akik 2023. november 1-ig játszanak az EA SPORTS FC 24-en, az FC alapítóivá válnak, és különféle előnyökhöz jutnak, beleértve az exkluzív emblémát és az alapítói készletet, amely az elkövetkező években fogja képviselni státuszukat. Ezenkívül az FC alapítói számos nagyszerű exkluzív bónuszt kap majd az EA SPORTS FC 24-en és azon túl. Készüljön fel az EA SPORTS FC legjobb kínálatára ezzel az egyszeri lehetőséggel, hogy valami új kezdetén lehessen.

A játékról

Az EA SPORTS FC 24 a következő fejezet a futball innovatívabb jövőjében.

Az EA SPORTS FC 24 a The World's Game új korszaka: 19 000+ teljesen licenccel rendelkező játékos, 700+ csapat és 30+ ligaverseny garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.

Játsszon november 1-ig, és szerezzen alapítói státuszt!

Fő tulajdonságok

 • Kerüljön még közelebb a játékhoz a három csúcstechnológiának köszönhetően, amelyek minden meccsen páratlan valósághűséget biztosítanak: HyperMotionV, optimalizált Opta játékstílusok és a forradalmi Frostbite motor.
 • A HyperMotionV technológia rögzíti a valós játékot, és több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja fel, hogy a játékon belüli mozgás pontosan tükrözze a pályán zajló eseményeket. Kizárólag PlayStation 5 konzolon érhető el.
 • A játékstílusok dimenzionálják a sportolókat, és az Opto-ból és más forrásokból származó adatokat olyan megkülönböztető képességekké értelmezi, amelyek növelik az egyes játékosok valósághűségét és egyéniségét.
 • A forradalmian új Frostbite motor valósághű részletességgel adja meg a The World's Game-t, így még jobban elmerülhet minden meccsben.
 • Fejleszd a klublegendákat , és fejleszd játékosaidat a vadonatúj evolúciós rendszerrel Ultimate Team módban. Üdvözöljük a női labdarúgókat a pályán férfi társaikkal együtt, és építsd meg álmaid 11-jét.
 • Írja meg saját történetét Coach Career vagy Player Career módban, és csatlakozzon barátaihoz a pályán a platformok közötti játéknak köszönhetően (a Nintendo Switchen nem érhető el) Clubs és VOLTA FOOTBALL módban.

HyperMotionV

 • A legnagyobb ugrás a játékmenet hitelességében és realizmusában: A HyperMotionV technológia több mint 180 férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja az EA SPORTS UEFA Bajnokok Ligájában, a Premier League-ben vagy a LaLiza-ban, hogy megragadja a valódi futball megfelelő ritmusát és gördülékenységét a The World's Game-ben. Ez azt jelenti, hogy az EA SPORTS FC 24 mozgása olyan csapatoktól származik, mint a Real Madrid, a PSG és a Manchester City, és a játékban résztvevő több száz futballista animációit valódi profik tettei befolyásolják a pályán.
 • 1v11 mérkőzések speciális rögzítése: A térfogati adatok a HyperMotionV alapja – a világ élvonalbeli versenyein komplett csapatok mérkőzéseit a stadionokban elhelyezett kamerák élőben rögzítik, és a játékosokról kapott adatok befolyásolják a játékban való mozgásukat.
 • Gépi tanulás: A fejlett 11v11 meccsrögzítésből származó adatok felhasználásával a HyperMotionV technológia megtanítja az EA SPORTS FC szabadalmaztatott gépi tanulási algoritmusát, hogy a valódi futballmozgást akár valós időben is utánozza, hogy magával ragadó és egyedülálló élményt nyújtson a The World's Game-ben.
 • Az egész csapat volumetrikus mozgása: A valódi versenymérkőzéseken egyidejűleg mind a 22 játékostól származó Volumetrikus HyperMotionV-adatok képezik az autentikus 11v11 játékon belüli mozgás alapját. Az eredmény több ezer valódi animáció, így mindkét csapat úgy mozog, mint a világ legjobb klubjai – összességében.
 • AI Mimic: Az AI Mimic valós futballisták volumetrikus adatait használja, és 24 egyedi testmozgást hoz az EA SPORTS FC-be fejlett mesterséges intelligencia segítségével. Így a rajongók élvezhetik a The World's Game 1200 legjobb játékosát valódi mozdulataikkal.
 • AcceleRATE 2.0: További archetípusokkal (most 7) ??az AcceleRATE 2.0 új módszereket mutat be a gyorsításra és lendületre, amellyel a játékosok áthatolhatnak ellenfeleiken.
 • AI True Flight Ball Physics: Az AI True Flight Ball Physics technológia több száz valódi passzon, lövésen, szabadrúgáson és keresztrúgáson alapul, és a mesterséges intelligencia segítségével biztosítja, hogy a labda pályája az EA SPORTS FC 24 játékban megfeleljen annak, ahogy a labda ténylegesen mozog, amikor elrúgják néhányan a legjobb futballsztárok közül.
 • Kinetic Physical Play: A HyperMotionV fizikailag növeli a játékot – az erősebb játékosok új módszerekkel küzdhetik le az ellenfelet, és több helyet teremthetnek a labdával a lábuknál. Ezek az új animációk valósághűbbé teszik azt, ahogy a játékosok védik és árnyékolják a labdát, így érezheti minden érintkezés hatását, és könnyebben alkalmazhatja fizikai arányait a pályán.
 • AI Hands: A StretchSense kesztyűk sokkal jobban rögzítik a kezek természetes mozgásait, és továbbítják ezeket az adatokat a mesterséges intelligenciának, amely valós időben olyan mozdulatokat generál, amelyek tükrözik a The World's Game-ben játszó futballisták kezei, csuklói és ujjai mozgását.

Játékstílusok

 • Valódi Opta adatokkal optimalizált játékstílusok: Az összesített értékelésükön túl megkülönböztetik a sportolókat, és megközelítik azokat a képességeket, amelyek különlegessé teszik ezeket a játékosokat. Minden játékstílus egyedi lehetőségeket kínál a játékosoknak, amelyek új szintre emelik játékmenetük hitelességét. A játékstílusok+ világszínvonalra fejleszti ezeket a jellegzetes készségeket, lehetővé téve az elit labdarúgóknak, hogy olyan szinten játsszanak, amit kevesen tudnak elérni.
 • Különböző játékstílusok: Minden futballista egy kicsit másképp játszik. Ezt a tényt tükrözi a The World új játékstílusú funkciója olyan jellegzetes képességek formájában, amelyek túlmutatnak az általános értékelésen, és segítenek a játékosoknak kiemelkedni a pályán. A 34 játékstílus mindegyike, amelyek a játék minden fázisát érintik a gólszerzéstől a védekezésig, minden játékmódban elérhető, kivéve a VOLTA FOOTBALL-t.
 • Játékstílusok+: Csak a világ legjobb játékosai rendelkeznek a játékstílusok+ -szal, amelyek elit szintre emelik a képességeket. Segítenek nekik ragyogni a pályán, és Ön tisztán látni és érezni fogja a különbséget.

TrailerM.2 SSD hozzáadása a konzolhoz
Ha szeretne M.2 SSD-t hozzáadni a konzolhoz, akkor erre lehetősége van! Fontos azonban, hogy kövesse a hivatalos SONY eljárást, ellenkező esetben a garancia elvesztését kockáztatja! Jelenleg csak M.2 SSD kerülhet a konzolba!

Érkezik a játszás új generációja
A SONY PlayStation 5 konzol a régóta várt visszafelé kompatibilitással érkezik, amely így elérhetővé teszi a játékosok számára a PS4 játékok hatalmas könyvtárát. A PlayStation 5 szintén kínál visszafelé kompatibilitást az aktuális PSVR headsettel és PSVR játékokkal!

Izgalmas szuper erő
A Sony PlayStation 5 konzol úttörő technológiával rendelkezik, amely biztosítja az eddigi leggyorsabb, legélesebb, legérzékenyebb játékélményeket.
A játékok élettel telítődnek az intenzív grafikának és élethű részleteknek hála, amelyet az AMD Ryzen 3 technológián alapuló nyolcmagos processzor és az új, AMD Radeon Navi alapú grafikus kártya biztosít ray-tracking technológiával, amely közvetlenül a grafikus kártyához kötődik, és nem a szoftverhez. Az akciók folyamatosabbak, gyorsabbak és élénkebbek kristálytiszta mozgással, amelyek gyorsabb és stabilabb FPS-t biztosítanak.
A konzol Blu-ray mechanikával rendelkezik, amely 100 GB Blu-ray lemezeket támogat. A játékokat most már a belső SSD merevlemezre írhatjuk, amelyen a fejlesztők sokat dolgoztak, és az adatmentés optimalizációjának köszönhetően a játékok kevesebb helyet foglalnak a merevlemezen.
A PlayStation 5 konzolnál nem utolsó sorban az ökológiára is gondoltak, így a konzol energiafogyasztása is kisebb.

A játszás új szintje
A SONY PlayStation 5 konzol 8K játéktámogatással érkezik.
4K TV-vel a játékok példátlan vizuális pontosságot nyújtanak 4K felbontásban 120 Hz mellett, amely figyelemre méltó képtisztaságot biztosít a legapróbb részletekig.

Új megjelenítés
Ismerje meg a rendkívül éles, élénk színeket a lélegzetelállító HDR vizuális hatásokkal. Rendezze el játékait, vagy alkalmazásait, és ossza meg barátaival az új felhasználói felület segítségével, amelyet a SONY teljesen átdolgozott, és ez a játékosoknak jobb profiláttekintési lehetőségeket kínál a konzol kezdőoldalán, ahol már közvetlenül lehetőség lesz a konzol nyelvének változtatására, vagy a játék játékmódjának kiválasztására - single vagy multiplayer, és más egyébre is.

Technikai specifikáció:
 • CPU: 8 magos processzor 3.5GHz magfrekvenciával, AMD Zen 2 technológián alapul
 • GPU: 10,28 TFLOPs RDNA, 36 CU 2,23GHz grafika, amely saját RDNA 2 architektúrán alapul
 • Memória: 16GB GDDR6 / 256-bit
 • Merevlemez: 825GB SSD sebessége 5,5 GB/s, ami 100x gyorsabb, mint a PS4 esetében. Ugyanúgy lehetőségünk van csatlakoztatni külső HDD-t, amelynél az olvasási sebesség 100 MB/s lesz.
 • Vezérlő: Vezeték nélküli vezérlő Sony DualSense
 • Mechanika:4K UHD Blu-ray
 • Megjelenítés: 8K / 4k 120 Hz
 • Raytracing
 • Legújabb 3D hang technológia Tempest 3D AudioTech, amelynek hála még valósághűbb az élmény, mint korábban  PS5_Dualsense


  A játék forradalma a kezedben
  Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

  A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.
  További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.
  A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.

  Tempest 3D AudioTech
  A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.

  A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.

  Az eddigi legjobb design
  Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.

  A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.

  A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető, adatátvitel pedig USB kábelen keresztül történik.

  duals


  Csomag tartalma:

  • PlayStation 5 konzol
  • Vezeték nélküli vezérlő DualSense
  • Talp
  • HDMI kábel
  • Hálózati kábel
  • USB kábel
  • Nyomtatott anyag
  • Utalvány az EA Sports FC 24 digitális másolatához
  • Utalvány az EA SPORTS FC 24 Ultimate Team digitális másolatához
  A forgalmazás korlátozott darabszáma miatt ebből a termékből vásárlónként csak egy darab rendelhető!


 • Értékelések PlayStation 5 + EA Sports FC 24

  Nincs vélemény a termékről.