Pokémon Scarlet + Area Zero DLC Nintendo SWITCH

32.090 Ft
31.390 Ft
Nettó ár: 24.717 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 468008
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 7.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 23.790 Ft-ért

Pokémon Scarlet + Area Zero DLC [NSW]

Ajándék - Pokémon: Scarlet/Violet figurines ár 4.190 Ft
Ajándék a termékhez
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

A Pokémon sorozatból származó Pokémon Scarlet játék most olyan kiegészítőkkel is érkezik, amelyek a The Hidden Treasure of Area Zero DLC-ben találhatók. Harcolj vad Pokemonokkal, kapd el őket, érezd jól magad egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog!

A játékról

A Pokémonok világa fejlődött
A Pokémon Scarlet olyan nyitott világú élményt kínál, amelyet csak a Pokémon sorozat tud nyújtani – és ez még a sorozat újoncainak is üdvözlendő. Egy új kalandstílust élhetsz át egy olyan világgal, amelyet szabadidődben fedezhetsz fel, nem a történet által diktált sorrendben. Természetesen útnak indulsz, hogy fejleszthesd képességeidet Pokemon-oktatóként, de még sok felfedezés és történet vár még rád. Ismerkedj meg különböző emberekkel és Pokémonokkal, és fedezd fel a kalandot a Pokémonok világában, ahogy szeretnéd!

Mélyebb többjátékos élmény
A Pokemon Scarlet akár négy játékos számára is lehetővé teszi a játékot. Az olyan sorozatelemek mellett, mint a kereskedés és a Pokemon elleni küzdelem, a régió különböző helyeit fedezheti fel a többi játékossal ezekben a játékokban. Új Pokémonokat fedezhet fel, és ismeretlen területeket fedezhet fel barátaival és családjával, megnyitva az ajtót egy ritkább és szórakoztatóbb kaland előtt!

The Hidden Treasure of Area Zero
Még több Pokémon, helyek és történetek várnak ebben a Pokémon Scarlet kétrészes DLC-ben !

Trailer


Értékelések Pokémon Scarlet + Area Zero DLC

Nincs vélemény a termékről.