Pokémon: Shining Pearl Nintendo SWITCH

+ Ajándék: Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl ár 1.990 Ft, Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl ár 1.990 Ft
16.190 Ft
16.090 Ft
Nettó ár: 12.669 Ft
 
Termék kódja: 431753
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 2.800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 13.290 Ft-ért

Pokémon: Shining Pearl [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tapasztalja meg a Pokémon Pearl Version nosztalgikus történetét a Pokémon Shining Pearl kifinomult kalandjában, most a Nintendo Switch-en! Pokémon Shining Pearl kalandokra a híres Sinnoh régióban kerül sor. A természetében gazdag Sinnoh, amelynek szíve a hatalmas Coronet-hegy, számos mítosz földje, amelyet a korszakok során közvetítettek. Válassza a Turtwig, a Chimchar vagy a Piplup első Pokémon partnerét, majd induljon útnak, hogy elsajátítsa a Pokémon Ligát. Útközben találkozhatsz a Legendás Pokémon Palkiával. Kaland a Pokémon mellett, amely a Pokémon Pearl változatban jelent meg. Az eredeti játékok játékosai visszatérhetnek ismerős helyekre és túlélhetik az ismerős jeleneteket, míg a játékosok először élvezhetik a Sinnoh régió számos szórakoztató találkozását és meglepetését. Az eredeti történetet, valamint a Sinnoh régió városainak és útvonalainak választékát hűen reprodukálták. Ezt a feldolgozást a modern Pokémon játékok és a részletes Pokémon csatajelenetek néhány játéklehetősége is felélénkítette. Akár a Pokémon Diamond verziót, akár a Pokémon Pearl verziót játszotta a kezdetek kezdetén, vagy először látja ezeket a játékokat, mindenki a legteljesebb mértékben élvezi majd. Látogassa meg a Sinnoh területét az eredeti Pokémon Pearl verzióból. A Pokémon Shining Pearl új tapintást és továbbfejlesztett funkciókat kínál ennek az átdolgozott klasszikusnak. Kifinomult kaland, most a Nintendo Switch rendszerhez. Induljon el egy útra, hogy megpróbálja bajnoka lenni a Sinnoh régió Pokémon Ligájának.

Értékelések Pokémon: Shining Pearl

Nincs vélemény a termékről.