Portal Knights [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 372424
505

Portal Knights [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Hagyd magad mögött az ismert világot, és lépj be ebbe a fantasztikus ismeretlenbe a Portal Knights világába, a kooperatív 3D sandbox akció RPG világba! Szerezz meg új szinteket, készítsd magadnak új felszereléseket, amik segítségedre lesznek az ellenséggel folytatott harcok során. Fedezd fel a véletlenszerűen generált szigetek tucatjait.

A kaland elején el kell döntened, hogy harcos, mágus vagy inkább vadász szeretnél lenni. Küzdj meg az impozáns monstrumokkal és az epikus bossokkal, gyújts nyersanyagokat, amiket fegyverek, páncélok készítéséhez használhatsz fel.

A portálkristályok gyűjtésével és az ókori kapuk megjavításával lehetőséget kapsz utazni a világok között. Az egyes világokban karakterek százaival találkozhatsz.

Készítsd el a saját kalandodat, a saját hősödet, akivel képes leszel legyőzni a kapuk őrzőit. Válj te a tökéletes portál lovaggá!

  • Utazz a véletlenszerűen generált 3D világok között
  • Taktikus, akció dús harcok, támadj, kerüld el a támadásokat
  • Képezz magadból harc, mágia vagy vadászmestert
  • Gyűjts össze minél több tartalékot a világ minden tájáról, amikből aztán tárgyakat és eszközöket készíthetsz magadnak
  • Építs saját otthont magadnak
  • Epikus boss harcok
  • Csatlakozz a barátaidhoz kooperatív multiplayer módban online 4 játékos számára, vagy játszatok helyi multiplayer módban osztott képernyőn 2 játékos számára


  • Értékelések Portal Knights [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.