The Quarry [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 446873
2K

The Quarry [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Ahogy a nap lenyugszik a nyári tábor utolsó napján, a Hackett's Quarry fiatal nevelői ünnepi partit rendeznek. Nincsenek gyerekek, nincsenek felnőttek, nincsenek szabályok.

A játékról

A te történeted, az ő sorsuk
  • Meg mered nézni, mi van a csapóajtók mögött? Meg fogod vizsgálni az erdő felől érkező sikolyokat? Megmented a barátaidat, vagy inkább elmenekülsz kétségbeesetten? Minden döntés, legyen az kicsi vagy nagy, hatással lesz a történetre, és eldönti, ki marad életben.
Lenyűgöző filmes élmény
  • A legmodernebb arckifejezések és filmes világítási technikák, a hollywoodi tehetségek ikonikus névsorának hihetetlen teljesítményeivel kombinálva életet lehelnek a Hackett's Quarry borzalmaiba egy izgalmas filmes utazás során.
Élvezd a rémületet a barátaiddal
  • Bízzon akár hét barátjában egy online játék során, miközben a meghívott játékosok figyelik és szavaznak a kulcsfontosságú döntésekről, így létrehozva egy történetet, amely az egész csoportot érinti! Vagy játszatok együtt egy csoportos, kooperatív, horror élményben a kanapén, ahol minden játékos kiválaszt egy nevelőt, és irányítja cselekedeteit.
Szabd testre az élményt
  • Az összes játékelem állítható nehézségi foka lehetővé teszi, hogy minden képzettségi szintű játékos élvezze a horrort. Ha pedig inkább nézné, mint játszana, a filmmóddal lebilincselő moziszerű thrillerként élvezheti The Quarry című filmet. Válaszd ki, hogyan szeretnéd, hogy a történeted alakuljon, pihenj és élvezd a popcornt a sok kiáltás között!

Trailer


Értékelések The Quarry [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.