Ratchet & Clank [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 351463
PlayStation

Ratchet & Clank [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

315035 Játszon a film alapján készült játékkal! A CG-animált filmmel Ratchet & Clank PS 4 konzolra a Solana galaxis megmentéséről szól a rossz Chairman Drek elől.

A játék az eredeti Ratchet & Clank részeit tartalmazza, több mint egy órányi videóval érkezik, 1080p felbontásban, új helyszínek, fegyverek, bossok stb. Csatlkakozzon Ratchethez és Clankhoz, Qwark kapitányhoz és új barátaihoz ebben az intergalaktikus kalandban, és élje át (ismét) ennek a barátságnak a kezdeteit.

  • A játék az ismert kaland játszhatóságát és humorát kombinálja, mellyel a sorozat ismertté vált, az új bolygókkal, bossokkal, fegyverekkel. Az új Pixelizérrel, mely az elllenségeket 8-bites pixellé változtatja, táncpartit kiváltó Groovitronná, okos robot bodyguard Mr. Zurkon, Ratchet és Clank arzenálja, mely az eddigiektől még jobb sosem volt.


Értékelések Ratchet & Clank [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.