Red Dead Redemption: Undead Nightmare Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Red Dead Redemption: Undead Nightmare - PS3
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 40267
RockstarEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.590 Ft-ért

Red Dead Redemption: Undead Nightmare [XBOX 360]

A Red Dead Redemption: Undead Nightmare hosszú órákra kínál új single player játkmódot vagy multiplayer tartalmat egyben. Estétől reggelig nyúzza a zombik hada az egykor gazdag területeket, országokat tesz tönkre és felébreszti a holtakat. A városokban, falvakban és szerte az egész világon maradtak még meg nem fertőzött emberek, hogy felvegyék a harcot a halhatatlanok hadával a túlélésért. John Marstonnak ezért nem maradt más választása, mint nekivágni a nagyvilágnak és túlélni, hogy meglelje a gyógyszert.
A zombik négy fajával kell felvenned a harcot, akik fajonként változó különleges képességekkel, támadási és védekezési módszerekkel rendelkeznek. Mítikus zombi pumák, medvék farkasok is nehezítik a dolgodat a küldetés során. A halhatatlan megöléshez nem szokványos fegyverekre is szükség lesz. A halálos tomahawk és a robbanó puska is visszatért a játékba, ám ezeket csak a Legends and Killers Pack és a Liars and Cheats Pack letöltői kapják meg.
A teljesen új single player történet új kihívások elé állít, mint pl. a Missing Person küldetés, amiben egy eltűnt túlélőt kell megtalálnod a zombik között. A multiplayer módban megjelent az Undead Overrun verseny küldetés, ami egy új túlélő mód, amiben fertőzöttek támadnak Rátok, és együttműködés nélkül lehetetlen a túlélés az egyre csak fokozódó invázióban.

  • A Red Dead Redemption nélkül is fut a játék
  • Az Undead Nightmare single player játék része a csomagnak, egy különálló adathordozón
  • Szintén része a csomagnak a Red Dead Redemption multiplayer, beleértve az eredeti játékban elérhető multiplayer módokat, és az azt követő kiadásokét is
  • Single Player módban nem szükséges az internetkapcsolat
  • Multiplayer módban elengehetetlen az internetkapcsolat


Értékelések Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Nincs vélemény a termékről.