RedBull Summer Kiadás Juneberry energiaital - 250ml

Bruttó ár
629 Ft
Nettó ár: 495 Ft
 
Termék kódja: 458188

RedBull Summer Kiadás Juneberry energiaital - 250ml

Élénkíti a testet és szellemet

A ® Red Bull Energy Drink egy világszerte elismert energiaital, élsportolók, diákok, nagyon megterhelő munkakörben dolgozók által is, és szintén játékmaratonok során is elismerve.

A termékről

 • Szárnyak egy nagyszerű nyárhoz
  Készüljön fel a nyárra a csodálatos, friss Redbull Juneberry kiadással! A nálunk fanyarka néven ismert juneberry ritka gyümölcs, elsősorban Amerikára jellemző, de kivételesen Dél-Szlovákiában is előfordul. Nyáron érik, termései - almafélék, színe a pirostól a lilán át a majdnem feketéig terjed, édes, lédús ízű. Nagy mennyiségben tartalmaznak C-vitamint, B2-vitamint, egészséges ásványi anyagokat és antocianinokat. A gyümölcsök általában támogatják a szervezet ellenálló képességét, megelőző hatásúak a gyomorbetegségek ellen, onkológiai betegségek esetén étrend-kiegészítőként adhatók.

 • Összetevők:

  • Koffein: A koffeint már az ókori civilizációk is ismerték. Természetes forrásokból, például teából, kávéból, kakaóbabból vagy kóladióból fogyasztották, és értékelték az emberi szervezetre gyakorolt ??serkentő hatását.

  • Cukrok: A Red Bull Energy Drink cukorrépából nyert cukorból készül.

  • Taurin: A taurin egy aminosav, amely természetesen előfordul az emberi szervezetben, és jelen van a napi étrendben. Számos biológiai folyamatban vesz részt.

  • Víz: A víz a Red Bull kulcsfontosságú összetevője.

 • Egy pléhdoboz élete
  A fenntarthatóság mindig is a Red Bull DNS-ének része volt, hangsúlyozva a csomagolások és dobozok megfelelő kezelését, valamint a szén-dioxid-kibocsátás és az energiafogyasztás csökkentését gyártásuk és ellátásuk során, ahol csak lehetséges.


Értékelések RedBull Summer Kiadás Juneberry energiaital - 250ml

Nincs vélemény a termékről.