Remnant 2 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 465277
THQ

Remnant 2 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Elképzelhetetlen világok. Végtelen lehetőség.

A Remnant 2 a sikeres Remnant: From the Ashes játék folytatása, amelyben az emberiség megmaradt túlélői új, halálos lényekkel és istenszerű bossokkal szállnak szembe félelmetes világokból. Játssz egyedül vagy közösen két másik barátoddal, fedezd fel az ismeretlen mélységeit, és akadályozd meg, hogy a gonosz magát a valóságot elpusztítsa. A sikerhez a játékosoknak saját képességeikre és csapatukra kell hagyatkozniuk, hogy leküzdjék a legnehezebb kihívásokat és megakadályozzák az emberiség kihalását.

Fő tulajdonságok

 • Izgalmas Remnant harci élmény
  A módszeres és frenetikus lövöldözés/kontaktharc kombinációja ravasz ellenségekkel és nagy főnöki csatákkal tér vissza. Válassz konkrét felszerelést és fegyvereket, és alkalmazkodj a rád váró különböző életközösségekhez és csatákhoz. A főnökök miatt a magasabb szintű játékosoknak össze kell fogniuk, hogy legyőzzék a kihívást, és meg kell próbálniuk a legjobb jutalmakat.

 • Fedezzen fel új világokat
  A játékosok egyedül vagy barátokkal csapatként utazhatnak furcsa új világokon, melyeket mitikus lények és halálos ellenségek fertőznek meg, miközben megpróbálnak életben maradni. A játékban számos felfedezhető világ található, különböző típusú szörnyekkel, fegyverekkel és tárgyakkal. Használja és frissítse a felfedezett elemeket, hogy megbirkózzanak a nehezebb kihívásokkal.

 • Végtelen újrajátszhatóság
  Az elágazó küldetésvonalak, a bővítés, az alkotás és a jutalomzsákmány még a legkeményebb játékosok elszántságát is próbára teszi a dinamikusan generált kazamatákban és területeken. Az végigjátszások kihívást jelentenek, változatosak és kielégítőek lesznek, mivel a játékosok könyörtelen esélyekkel indulnak. A különböző világokba számos történet szövődik, amelyek felfedezésre és újralátogatásra ösztönzik a játékost.

 • Az archetípusok új fejlődése
  A kibővített archetípus rendszer egyedülálló passzív bónuszokat és magával ragadó képességeket biztosít a játékosoknak. Játék közben egyszerre több archetípust is feloldhatsz, fejlesztheted és kombinálhatod őket, hogy változatos játékstílust kapj.

Trailer


Értékelések Remnant 2 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.