Remothered: Broken Porcelain Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Remothered: Broken Porcelain - XBOX ONERemothered: Broken Porcelain - NSW
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 410994
ModusEN szinkron

Remothered: Broken Porcelain [PS4]

Borzalom, tragédia és szerelem érzelemdús útja.

A díjnyertes Remothered túlélő-horror széria visszatér a rég várt Remothered: Broken Porcelain játékkal. A Remothered: Tormented Fathers játék folytatásaként szolgál. Éld át a karakterek fájdalmas múltjából származó eseményeket az intenzív flashback-ek során, és élj túl a jelenben új kimondhatatlan borzalmakat, amelyek az Ashmann Inn hostelben várnak rájuk - egy titokzatos és hanyatló sír rengeteg titokkal és veszéllyel.

A Broken Porcelain több üdvözölt változást is hoz a szériába, amelyek a játszhatóság és történetmesélés új elemeit vezetik be, melyek új életet lehelnek a karakterekbe, és minden eddiginél nagyobb szintű elmélyülést tesznek lehetővé ebben az ijesztő kalandban.

  • Realisztikus túlélő horrorjáték. Az Ashmann Inn fogadó ugyanolyan gazdag a forrásokból, mint a veszélyekből. Kutasd át óvatosan a környezetet a tárgyakért, amelyek segítenek téged az aggasztó helyszínek átvizsgálása során, melyek a szörnyű múlt súlyos titkait rejtik.
  • Intenzív, rejtett játékmenet. Mászkálj az Ashmann Inn árnyékos részein, és használj ki mindent, ami csak elérhető az ellenség figyelmének eltereléséhez és a találékony meneküléshez.
  • Vizsgálódj és menekülj! A nehéz rejtvények, kibővített tradíció és félelmetes soundtrack Luca Balboni zeneszerzőtől (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall) átalakítják a játék sötét és komor atmoszféráját egy hátborzongató élménnyé, amely kísérni fogja a játékosokat a játék befejezését követően is.

  • Értékelések Remothered: Broken Porcelain

    Nincs vélemény a termékről.