Resident Evil 4 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil 4 - PS4Resident Evil 4 - PS4Resident Evil 4 - Xbox Series X|SResident Evil 4 - XBOX ONE
Bruttó ár
19.190 Ft
Nettó ár: 15.110 Ft
 
Termék kódja: 452587
CapcomEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 14.490 Ft-ért

Resident Evil 4 [PS5]

A játékról

A túlélés csak a kezdet.

Hat év telt el a Raccoon Cityben történt biológiai katasztrófa óta. Leon S. Kennedy, az egyik túlélő nyomon követi az elnök elrabolt lányát egy távoli európai faluba, ahol valami rettenetesen nincs rendben a helyiekkel. A Resident Evil 4 modernizált játékmenetet, átdolgozott történetet és élénken részletes grafikát tartalmaz. Éld át újra a rémálmot, amely forradalmasította a túlélő-horrort!


Fő tulajdonságok

  • Valósághű látványvilág
    A Reawaken a Classic Resident Evil 4 megőrzi az eredeti játék esszenciáját, amelyet most a Capcom's remasterált. A Resident Evil 4 valósághű látványt és további narratív mélységet biztosít az ikonikus történethez, ami az eredeti megjelenés idején nem volt lehetséges.

  • Modernizált játékmenet
    A Resident Evil csapata visszatér, hogy a sorozat túlélési horrorjának modern megközelítésére építsen. Vegyél részt egy őrült csatában Ganados falusi lakosaival, és fedezz fel egy európai falut, amelyet őrület sújt, és fejts meg rejtvényeket, hogy új területekre juthass, és hasznos tárgyakat gyűjts Leon és Ashley folyamatos túlélési harcához.

  • Ellenségek elsöprő hordái
    Szállj szembe vad ellenségek hordáival, amelyek azzal fenyegetnek, hogy még jobban elnyelhetik Leont! Fedezz fel új, továbbfejlesztett támadási módokat, mint az eredeti kiadásban!

  • Túlélés magányban és félelemben
    A Resident Evil 4 a magány és a félelem legfontosabb érzéseit idézi elő az eredeti kiadás ellenségeiből. Pontosabb részleteket ad a 2005-ös túlélési horror ikonját meghatározó karakterek és kapcsolatok ábrázolásáról.


Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Resident Evil 4

Nincs vélemény a termékről.