Riders Republic [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 438655
Ubisoft

Riders Republic [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Találkozzon és versenyezzen egy hatalmas többjátékos pályán különböző sportágak, például kerékpározás, síelés, snowboardozás vagy wingsuit repülés játékosaival. Versenyezzen egy nagy élővilágban, amelyet olyan ikonikus amerikai nemzeti parkok ihlettek, mint a Bryce Canyon, a Yosemite Valley és a Mammoth Mountain. Hozzon létre egy csapatot a barátaival, és versenyezzen számos többjátékos módban: versenyek, csapat vs. csapat vagy játékos játékos ellen.
  • Fedezze fel a hatalmas játékteret: a havas hegyektől a kanyonokig, a játékban az amerikai nemzeti parkok gyönyörű tájai láthatók – a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Sequoia Park, a Zion, a Canyonlands, a Mammoth Mountain és a Grand Teton hűen jeleníti meg a grafikát.
  • Játsszanak együtt vagy barátai ellen – PvP, Co-op, egyedül, tömeges indulások több mint 50 játékos számára, 6v6 arénák vagy online kupák.
  • Küzdje fel magát a ranglista élére: alakítsa ki és fejlessze a karakterét, érje el a csúcsot több tudományágban, és lépjen kapcsolatba legendás szponzorokkal!
  • Élvezze a játékot 60 fps sebességgel a következő generációs konzolokon, és játsszon egyszerre több mint 50 játékossal.

  • Értékelések Riders Republic [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.