ROCCAT Sense Icon SQ Mousepad, használt, 12 hónap garancia

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 474870
Roccat
pouzity
Használt - Teljes mértékben működőképes áru, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, és a csomagolás csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható, azaz nem minden esetben eredeti a csomagolása. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

ROCCAT Sense Icon SQ Mousepad, használt, 12 hónap garancia [ROC-13-375]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes termék, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, a csomag pedig csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (azonosító: 12 hónap) Ismerje meg a Sense Ikont A szövet tartós gyantával kezelt felülete vízálló felületet és sima siklást biztosít, míg a gumírozott alap a helyén tartja a szőnyeget. Főbb jellemzők Vízálló felület A gyantával kezelt mikroszálas szövet felülete vízálló és könnyen tisztítható. Ezenkívül tökéletes egyensúlyt biztosít a sebesség és a vezérlés pontossága között, tökéletesen működik bármilyen egérérzékelővel, és tökéletes pixelkövetést biztosít. Soha nem fog elcsúszni A betét gumírozott alsó része tökéletes fogást biztosít. Ne félj attól, hogy a pad cserbenhagyja és megmozdul még a legintenzívebb játékmérkőzéseken is. Alacsony profilú varratok A szélek körüli tartós varrás megakadályozza a hasadást, és tökéletes állapotban tartja az egérpadot anélkül, hogy a varratok belevágnának a játékfelületbe a lapos profilnak köszönhetően. Műszaki specifikáció Felület anyaga: gyantával kezelt poliészter szövet Alsó: természetes gumi Méretek: 450 x 450 x 3 mm Termék videó

Értékelések ROCCAT Sense Icon SQ Mousepad, használt, 12 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.