Samsung Galaxy OkosTag, fekete (EI-T5300BBEGEU)

Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 418301
Samsung

Samsung Galaxy OkosTag, fekete (EI-T5300BBEGEU) [EI-T5300BBEGEU]

A Bluetooth Galaxy SmartTag könnyen csatlakoztatható kulcsokhoz, táskákhoz vagy akár egy házi kedvenchez. Ha úgy gondolja, hogy elveszett tárgya a közelben van, de nem találja, koppintson a mobiltelefonon a csengés gombra, és kövesse az ismerős hangot, amely a választott hangerőn hívja.

Hogyan működik?

  • 1. Tagelje
    Óvnia kell valamit? Csatlakoztassa értékeihez a Galaxy SmartTag-et!
  • 2. Keresés
    Ha elvesztette a dolgait, csak indítsa el az alkalmazást, és nézze meg, hol voltak utoljára. Könnyen követheti lépéseit.
  • 3. Ne aggódjon
    Itt van! A Galaxy SmartTag-nek köszönhetően az elveszett tárgyak megtalálása okos és egyszerű.

Miért válasszam a Galaxy SmartTag-et ?

  • Megtalálni a fontos dolgokat
    A Bluetooth SmartTag könnyen csatlakoztatható kulcsokhoz, táskákhoz vagy akár egy családi kedvenchez. Ha úgy gondolja, hogy elveszett tárgya a közelben van, de nem találja, koppintson a mobiltelefonon a csengés gombra, és kövesse az ismerős hangot, amely a választott hangerőn hívja.
  • Találja meg dolgait nagy távolságból
    A megjelölt elem tartományon kívül esik? Semmi gond! Offline állapotban a Galaxy Find Network (csak Samsung Galaxy eszközökhöz érhető el) használhatja a beolvasott adatokat, és privát módon kereshet. Könnyedén böngészhet azon helyek között, ahol a címke járt korábban, hogy megtalálja a tételt. Egyéb saját eszközöket is használhat az elemek megkereséséhez.
  • Nem veszik el a tömegben sem
    A Galaxy SmartTags akadálytalan Bluetooth-hatótávolsága akár 120 méter is lehet (a tényleges teljesítmény a használati körülményektől függően változhat).
  • Kényelmes okosotthon egyetlen kattintással
    A SmartTag segítségével okosotthona sokkal kényelmesebb. A SmartTag egyetlen kattintással képes vezérelni a különféle IoT okoseszközöket, így például otthon felkapcsolhatja a világítást, mielőtt belépne otthonába.

Csomag tartalma:

  • Galaxy SmartTag

Termék video

Értékelések Samsung Galaxy OkosTag, fekete (EI-T5300BBEGEU)

Nincs vélemény a termékről.