Samsung Galaxy SmartTag, 4ks (EI-T5300KBEGEU)

Bruttó ár
33.490 Ft
Nettó ár: 26.370 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 419376
Samsung

Samsung Galaxy SmartTag, 4ks (EI-T5300KBEGEU) [EI-T5300KBEGEU]

A Bluetooth Galaxy SmartTag könnyen csatlakoztatható kulcsokhoz, táskákhoz vagy akár egy házi kedvenchez. Ha úgy gondolja, hogy elveszett tárgya a közelben van, de nem találja, koppintson a mobiltelefonon a csengés gombra, és kövesse az ismerős hangot, amely a választott hangerőn hívja.

Hogyan működik?

 • 1. Tagelje
  Óvnia kell valamit? Csatlakoztassa értékeihez a Galaxy SmartTag-et!
 • 2. Keresés
  Ha elvesztette a dolgait, csak indítsa el az alkalmazást, és nézze meg, hol voltak utoljára. Könnyen követheti lépéseit.
 • 3. Ne aggódjon
  Itt van! A Galaxy SmartTag-nek köszönhetően az elveszett tárgyak megtalálása okos és egyszerű.

Miért válasszam a Galaxy SmartTag-et ?

 • Megtalálni a fontos dolgokat
  A Bluetooth SmartTag könnyen csatlakoztatható kulcsokhoz, táskákhoz vagy akár egy családi kedvenchez. Ha úgy gondolja, hogy elveszett tárgya a közelben van, de nem találja, koppintson a mobiltelefonon a csengés gombra, és kövesse az ismerős hangot, amely a választott hangerőn hívja.
 • Találja meg dolgait nagy távolságból
  A megjelölt elem tartományon kívül esik? Semmi gond! Offline állapotban a Galaxy Find Network (csak Samsung Galaxy eszközökhöz érhető el) használhatja a beolvasott adatokat, és privát módon kereshet. Könnyedén böngészhet azon helyek között, ahol a címke járt korábban, hogy megtalálja a tételt. Egyéb saját eszközöket is használhat az elemek megkereséséhez.
 • Nem veszik el a tömegben sem
  A Galaxy SmartTags akadálytalan Bluetooth-hatótávolsága akár 120 méter is lehet (a tényleges teljesítmény a használati körülményektől függően változhat).
 • Kényelmes okosotthon egyetlen kattintással
  A SmartTag segítségével okosotthona sokkal kényelmesebb. A SmartTag egyetlen kattintással képes vezérelni a különféle IoT okoseszközöket, így például otthon felkapcsolhatja a világítást, mielőtt belépne otthonába.

Csomag tartalma:

 • Galaxy SmartTag, 4 darab

Termék video

Értékelések Samsung Galaxy SmartTag, 4ks (EI-T5300KBEGEU)

Nincs vélemény a termékről.