Samsung Galaxy S23 Ultra, 12/512GB, lavender

+ Ajándék: YouTube Premium na 4 mesiace zadarmo ár 12.053 Ft, Microsoft 365 + 100GB cloud na 6 mesiacov zadarmo ár 17.602 Ft
Bruttó ár
523.490 Ft
Nettó ár: 412.197 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 456680
Samsung

Samsung Galaxy S23 Ultra, 12/512GB, lavender [SM-S918BLIHEUE]

  • Magyar és más nyelvű menü
  • Kártyafüggetlen
  • 24 hónap garancia
Oszd meg az epikus pillanatokat

A termékről

  • Ultramodern okostelefon, mely a fenntartható jövőre helyezi a hangsúlyt
    Csak nézze meg – szimmetrikusan hangolt formák továbbfejlesztett görbülettel, letisztultabb kialakítású "lebegő" lencsék a hátoldalon és gyönyörű kompakt test, luxus fémkeretben. Hagyja magát elvarázsolni az S sorozat következő prémium tagjával – a Samsung Galaxy S23 Ultra-val. A ragyogó és tartós 6,8 hüvelykes QHD Dynamic Amoled 2X kijelző nemcsak fantasztikus telített és gyönyörűen intenzív színpalettával büszkélkedhet, amelyek az adaptív Vision Booster technológiának köszönhetően még fényben sem veszítenek élénkségükből, hanem csodálatosan sima 120 Hz-es frissítési gyakorisággal is. Nincs több bosszantó dadogás vagy lassítás – a streamelés, a játék vagy a multimédiás tartalmak böngészése simán és gyorsan megy, mint a vaj. Mindezt a legerősebb processzor hajtja, amit valaha a Galaxy készülékekben láttak, és egy hosszú élettartamú akkumulátor, ami soha nem veszti lélegzetét. Ha ehhez hozzáad egy csúcskamerarendszert egy fő 200 Mpx-es szenzorral, két teleobjektívvel és az éjszakai fotózás egyedi technológiáival, akkor egy modern okostelefont kap, amelybe első látásra beleszeret.
  • A természet egyedi színtónusai
    Nyugtató zöld, erdőre emlékeztet a reggeli ködben, krém, fehérítetlen pamut színe, puha levendula vagy a fekete klasszikus árnyalata ihlette – élvezze az eleganciát visszafogott dizájnokban, amelyek bármilyen személyes stílushoz illeszkednek. Gyönyörű finom árnyalatokat hoztak létre bio összetevők felhasználásával gardénia levelek vagy kakaóhéj formájában a Samsung ökológiai programjának megfelelően.
  • Az Ön ökológiai választása
    A klímaválság és a kulcsfontosságú környezetvédelmi problémák elleni küzdelemben a Samsung úgy döntött, hogy a mobiltechnológiai gyártás káros hatásait a minimumra csökkenti. Ezért a Galaxy S23 Ultra fejlesztése során nagyrészt újrahasznosított anyagokat használtak: üveget, papírt, alumíniumot vagy PET-fóliát. Az összes említett erőforrás az egyes összetevők részét képezi, és így fenntarthatóbb termelési formát alkotnak a jövő számára. Még az óceánokból kihalászott műanyaghulladékot is felhasználják, melynek további feldolgozása megőrzi a víztömegek tisztaságát. Az ökológiai koncepciók a 100%-ban újrahasznosított papírból és szigorúan bio eredetű festékekből készült csomagoláson is láthatók. Így amikor új okostelefont vásárol, jó érzése lesz, hogy hozzájárult a Föld környezetének javításához.
  • Az integrált S Pen nagyszerű eszköz
    Felejtse el a rendetlen papírnaplókat, és húzza ki kedvenc S Pen ceruzáját a rekeszből. A funkcióit frissítették, és a továbbfejlesztett teljes erővel visszatér a színre, hogy megkönnyítse Önnek nemcsak a munkatevékenységeit, hanem a szórakozás pillanatait is. A kijelzőn való írás soha nem volt még élvezetesebb – különösen, ha a kézírást automatikusan olvasható gépírássá változtatja. Idegen nyelvű szövegek fordításában is segít, kamera triggerként vagy vezérlőként szolgál videók nézésekor. Írjon, rajzoljon, játsszon egy érintőtollal, amely mindig megbízhatóan kéznél lesz.
  • A mobilfotózás új dimenziója
    Fedezze fel a lenyűgöző részleteket minden felvételen. A fejlett kamerarendszernek nincs párja a fő 200 Mpx-es érzékelővel, amely akár 16-szor nagyobb felbontást kínál, mint a normál objektívek. A fényelnyelő pixelekkel és a mozgást és a kézremegést minimalizáló továbbfejlesztett optikai stabilizátorral együttműködve minden pillanat tökéletes lesz. És ha véletlenül hibát talál a képeken, könnyen szerkesztheti közvetlenül a Galériában mesterséges intelligencia és annak automatikus fejlesztései segítségével. A telefon készen áll a problémás háttérvilágítású fotózásra is – ebben az esetben fejlett Super HDR technológiát használ, amely akár négyszer nagyobb dinamikatartományt hoz a gazdag részletekért a kép világos és sötét részein. Két praktikus teleobjektív is hozzáadható, az egyik akár 10-szeres zoommal, egy elülső szelfikamera vagy egy 12 Mpx-es nagylátószögű objektív a nagyszerű panorámaképekért.
  • Ragadja meg a csillagos éjszakák szépségét
    Az éjszakai fotózásnak megvannak a sajátosságai. A sötétben is tökéletesen "látó" Galaxy S23 Ultra segítségével fantasztikus éjszakai szelfik vagy természetes árnyalatú portrék készíthetők. A kettős pixel segít a gyors és pontos fókuszálásban, míg a mesterséges intelligencia kellő művészi mélységet ad a képnek a népszerű bokeh effektus révén. Azok pedig, akik szeretnek éjszaka filmezni, minden bizonnyal el lesznek ragadtatva a gyönyörűen tiszta és éles videóktól, amelyekben nincs zaj és nemkívánatos elmosódás a mozgás vagy a fényerő változása közben. Ha pedig egy állványt ragad segítségül, akár lenyűgöző time-lapse videókat is készíthet a csillagos égboltról vagy akár asztrofotókat az okostelefonjával.
  • A sokoldalú S Pen asszisztens
    A standard funkciókon túl az S Pen számos új fejlesztést is hoz - például amikor képernyőképet készít egy eseményről, a mesterséges intelligencia elemzés után automatikusan kiértékeli, hogy hova mentse -, hogy a naptárba vagy a képgalériába kerüljön-e. Így nem kell minden egyes dolgot felírnod ??egy papírnaplóba, és mindent szépen feljegyezhetsz a telefonodra. Még a legfrissebb jegyzeteit is szerkesztheti Google Meet-videohívások közben, vagy beírhat szöveget közvetlenül a Google keresőjébe. Az S Pen megkönnyíti a napi munkatevékenységeket, és növeli általános termelékenységét.
  • A magas tempójú élethez
    A Samsung Galaxy S23 Ultra igényes használatra készült. Nemcsak az eddigi legerősebb Galaxy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor hajtja a maximális játékélmény vagy a zavartalan streamelés érdekében, hanem egy hosszú élettartamú, 5000 mAh-s akkumulátorral is rendelkezik, amely nem merül le olyan gyorsan, így garantált a szórakozás, lassulás és töltés nélkül. Bízzon egy olyan készülék féktelen teljesítményében és tartósságában, amely mindig lépést fog tartani Önnel.
  • Újabb csillag a lehetőségek galaxisában
    Egy alkalmazás, különböző lehetőségek. A zseniális Galaxy ökoszisztéma lehetővé teszi például egy Samsung mosógép, szárítógép, páraelszívó vagy porszívó egyszerű vezérlését telefonja, Galaxy Tab táblagépe vagy Galaxy Watch segítségével. Az ingyenes alkalmazás nemcsak hatékonyan köti össze az eszközöket, hanem gyorsan megjeleníti az energiafogyasztási jelentéseket vagy az állapotukról szóló értesítéseket. Ily módon könnyedén létrehozhat egy intelligens otthont, és időt takaríthat meg a beüzemeléskor, vagy, hogy azon kelljen aggódnia, hogy valóban kikapcsolta-e a készüléket, mielőtt elhagyta a házat.
  • Minden igényre szabva
    Még soha nem volt ilyen egyszerű a telefon egyes funkcióit pontosan az Ön kívánságai szerint beállítani. A továbbfejlesztett One UI felhasználói felület hozzáférést biztosít különféle testreszabási lehetőségekhez – a képernyőzártól a vizuális témákon át az eszköztárig és az értesítésekig. A Galaxy S23 Ultra hűséges társat kap, amely tökéletesen tükrözi személyiségét.

Technikai specifikáció

Hálózatok/SIM
2GGSM 850, 900, 1800, 1900
3GHSDPA 850, 900, 1900, 2100
4GLTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 40, 41
5G1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78
EgyébGPRS, EDGE
SIMDual SIM (nano-SIM)
Méret/Kivitel
Méretek163.4 x 78.1 x 8.9 mm
Súly233 g
Kivitelalumínium keret, üveg borítás
Védelem fokaIP68
Kijelző
Méret6.8"
Képaránynincs megadva
Frekvenciaválasz1 - 120 Hz
Érintési mintavételi frekvencianincs megadva
Felbontás3088 x 1440 px
Pixelsűrűség500 ppi
Kontrasztnincs megadva
Fényerő1750 nits (peak)
TechnológiaDynamic AMOLED 2X
VédelemGorilla Glass Victus 2
EgyébHDR10+, multitouch, kapacitív
Rendszer/Processzor
Operációs rendszerAndroid 13
FelépítményOne UI 5.1
ChipsetSnapdragon 8 Gen2 for Galaxy (4nm)
CPUOcta-core (1x3.36 GHz Cortex-X3 & 2x2.8 GHz Cortex-A715 & 2x2.8 GHz Cortex-A710 & 3x2.0 GHz Cortex-A510)
GPUAdreno 740
Memória
Belső tárhely512 GB, UFS 4.0
Operációs memória (RAM)12 GB
Memóriakártya-foglalatnem
Fényképezőgép/Kamera
Hátlapi 200 Mpx, f/1.7, 23mm (wide), 1/1.3", 0.6µm, Super Quad PDAF, Laser AF, OIS
12 Mpx, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, DualPixel AF
10 Mpx, f/2.4, 70mm (telephoto), 1/3.52", 1.12µm, 3x zoom, DualPixel AF, OIS
10 Mpx, f/4.9, 230mm (periscope telephoto), 1/3.52", 1.12µm, 10x zoom, DualPixel AF, OIS
LED vaku, Panorama, HDR és egyéb
Video 8K@24/30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, stereo sound rec., gyro-EIS
Előlapi 12 Mpx, f/2.2, 25mm (wide), 1/3.2" 1.12µm, DualPixel AF, HDR10+
4K@30/60fps, 1080p@30fps
Hang
Értesítésekrezgések, csengőhangok MP3/WAV/...
Hangszóróigen
Mikrofonigen
3.5 mm audio jackigen
EgyébDolby Atmos, stereo hangszórók
Kommunikáció
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth5.3, A2DP, LE
Ultra Widebandigen
NFCigen
GPSigen, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
Infraportnincs megadva
FM rádióigen
CsatlakozókUSB-C (USB 3.2)
S Penigen
Szenzorok
Accelerometerigen
Gyroscopeigen
Proximityigen
Fényigen
Iránytűigen
Ujjlenyomatigen
Akkumulátor
Kapacitás5000 mAh
TípusLi-Po
Kivitelbeépített
Gyorstöltésigen, 45W
Vezeték nélküli töltésigen, 10W
Fordított vezeték nélküli töltésigen, 4.5W

Csomag tartalma:

  • mobiltelefon
  • S Pen
  • adatkábel
  • SIM tű
  • dokumentáció

Termékvideó

Értékelések Samsung Galaxy S23 Ultra, 12/512GB, lavender

Nincs vélemény a termékről.