Tok 3mk Satin Armor Case+ for Apple iPhone 7/8/SE 20/SE 22

Bruttó ár
4.690 Ft
Nettó ár: 3.693 Ft
 
Termék kódja: 441302
3mk

Tok 3mk Satin Armor Case+ for Apple iPhone 7/8/SE 20/SE 22 [3MK442343]

Tudjuk, hogy okostelefonod szeret a zsebedben utazni veled, és ez néha veszélyes is lehet. Egy óvatlan lépés a nedves hegyi ösvényen, és katasztrófa itt is van. Ezért a Satin Armor Case+ minden alkatrésze úgy van kialakítva, hogy megvédje okostelefonját a sérülésektől, még akkor is, ha magasból sziklákra ejti. Röviden, ez az extrém helyzetekre vonatkozik. Győződjön meg róla saját maga!

Miért válasszam a 3mk Satin Armor Case+ tokot?

  • Okostelefon a párnán
    Esések történhetnek, ha a landolás lágy! Ezt szem előtt tartva a Satin Armor Case + Shock Pocket technológiával van felszerelve, amely elnyeli az okostelefon kemény felületre gyakorolt ??hatását. A tok esztétikus és funkcionális bemélyedései párnaként működnek.
  • A kamera mindig védett
    Ki szereti a fényképezőgép nélküli okostelefonokat? Ön biztosan nem! Satin Armor Case+ magasított élekkel rendelkezik a kamera körül, amely tökéletesen elnyeli az ütéseket és megvédi az objektívet a karcolásoktól.
  • Gomb- és portbarát
    Tudjuk, hogy egy tok megnehezítheti az okostelefon gombjainak működését. Megnyomja őket, és nem történik semmi. Rendkívül bosszantó! A tok könnyű hozzáférést biztosít okostelefonja összes portjához és gombjához. Garantálja továbbá a nagy gombérzékenységet és a teljes funkcionalitást.

Csomag tartalma:

  • 3mk Satin Armor Case + tok


Értékelések Tok 3mk Satin Armor Case+ for Apple iPhone 7/8/SE 20/SE 22

Nincs vélemény a termékről.