Smart View Wallet tok Samsung Galaxy A54 5G számára, fekete

Bruttó ár
14.590 Ft
Nettó ár: 11.488 Ft
 
Termék kódja: 459822
Samsung

Smart View Wallet tok Samsung Galaxy A54 5G számára, fekete [EF-ZA546CBEGWW]

A termékről

 • Egy tok, amivel szemmel tarthatja a dolgokat
  Szerelje fel telefonját egy elegáns tokkal, amely szó szerint védi minden oldalról. Ezenkívül a Smart View flip tok praktikus ablakkal van felszerelve a kijelző ellenőrzéséhez, amelynek köszönhetően könnyedén megtekintheti az összes fontos értesítést. Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy minden helyzetben képben maradjon, anélkül, hogy ki kellene nyitnia a tokot.
 • Nyitás nélkül is hozzáférhető
  Hívások fogadása, számok váltása vagy például a zenelejátszás teljes szüneteltetése. Az innovatív kijelző előnézeti ablakának köszönhetően még csukott ház mellett is könnyedén vezérelheti készüléke összes alapvető funkcióját.
 • Minden egy helyen
  A klasszikus "kulcsok, mobiltelefon, pénztárca" trióból csak a "kulcsok és mobiltelefon" duó maradt ezzel a praktikus tokkal. A Smart View flip tok kártyarekesszel van felszerelve, így sok helyet takaríthat meg zsebében vagy pénztárcájában. Miért hordjon magával egy egész pénztárcát, ha az összes fontos iratát és bankkártyáját a telefonjába helyezheti?
 • Együtt a zöldebb holnapért
  Ha eredeti Samsung tartozékokat vásárol a Galaxy A54 sorozathoz, megvédi telefonját és bolygónkat. Gyártása során lehetőség szerint újrahasznosított anyagokat használnak fel, ennek köszönhetően megkapta a nemzetközi UL tanúsítványt, amely a környezetre és a természetes ökoszisztémára csekély mértékben ható termékeket jelöli.


Értékelések Smart View Wallet tok Samsung Galaxy A54 5G számára, fekete

Nincs vélemény a termékről.