Sniper Elite 5 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sniper Elite 5 - PS4Sniper Elite 5 - PS5
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
Termék kódja: 444936
RebellionEN szinkron

Sniper Elite 5 [Xbox Series X|S]

Az árnyékklán visszatért a sötétségből.

A díjnyertes sorozat legújabb része, a Sniper Elite 5 páratlan élményt nyújt a taktikai harcban, ahol egy mesterlövész helyébe léphetsz.

Természetesen az ikonikus kill cam-et továbbfejlesztették.

Küzdje át magát a sorozat eddigi legnagyobb térképein valós helyszínekkel, lenyűgöző részletekkel és egy továbbfejlesztett mozgásrendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy bárhol felfedezhessen.

sniper-elite-deluxe-edition-txt-1


Franciaország, 1944 - Az Egyesült Államok Ranger-csapatának fedezetében egy olyan hadműveletben vesz részt, amelynek célja az Atlanti-óceán partvidéki erődítményeinek gyengítése. Ön Karl Fairburne, az elit lövész, és a francia ellenállást keresi. Hamarosan felfed egy titkos náci projektet, amely véget vethet a háborúnak, mielőtt a szövetségesek partra szállnak Európában: a Kraken hadműveletet.

Hatalmas kampány
  • Számos valós helyszínt rögzítettek fotogrammetriával, hogy élettel teli, magával ragadó környezetet reprodukáljanak. Ez több pontot kínál a beszivárgásokhoz, kivonásokhoz és céllapokhoz, amelyek új perspektívát hoznak minden küldetésbe. Győzze le a náci tervet egyedül vagy egy partnerrel továbbfejlesztett kooperációs mechanikával – megoszthat lőszert, tárgyakat, parancsokat adhat és gyógyíthatják egymást.
Továbbfejlesztett lövészet és mozgásfizika
  • Használjon meghosszabbított köteleket, csússzon le a dombokról és mozogjon a párkányokon, hogy a legjobb kilátópontot elérje, vagy osonjon el a területen járőröző Scout mellett. Vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint a puska markolata, a cső opciói, beleértve a gravitációt, a szelet és az impulzust célzás közben.
Nagy kaliberű beállítások
  • Használjon munkapadokat fegyvere gyakorlatilag minden elemének testreszabásához – változtassa meg az irányzékokat, a markolatokat, a csöveket, a tárakat és egyebeket. A puskák, másodlagos fegyverek és pisztolyok széles körű testreszabási lehetőségeket kínálnak. Ezenkívül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb lőszert - a nem halálostól az antipáncélzatig.
Invasion mód - drop in PvP és CO-OP módok a kampányban.
  • Haladjon be egy másik játékos hadjáratába ellenséges mesterlövészként, és vegyen részt egy halálos macska-egér játékban, amely még nagyobb kihívást jelent a játékélménynek, miközben az ellenséghez lopakodik. Másik megoldásként Karlként segítséget kérhet, és szerezhet egy második mesterlövészt a játékban, aki kisegít a rossz helyzetekből.
Izgalmas multiplayer
  • Szabja testre karakterét és felszerelését, és gyűjtsön XP-ket, érmeket és szalagokat, ha 16 játékosból álló csatákban száll szembe, amelyek igazán próbára teszik a lövési képességeit. Ha jobban szereti a kooperációt, akár három másik játékossal is összeállhat az ellenséges hullámok ellen a Survival módban.
Továbbfejlesztett Kill Cam
  • A korábbinál valósághűbb és véresebb, az ikonikus röntgensugaras ölőkamera visszatér, hogy megmutassa minden egyes felvétel valódi pusztító erejét. A csontok váratlan irányokba verik a golyókat, átütve magukat az ellenség testén. Az SMG-k és pisztolyok ugyanúgy kiválthatják a Kill Cam-t, mint a puskák, beleértve a lassítást is.


sniper-elite-deluxe-edition-txt2





Értékelések Sniper Elite 5

Nincs vélemény a termékről.